Kosehjerter fra Kims

På tiden med en post om Kosehjerter fra Kims, med smak av Sour cream & Onion.
(OK, Therese, da har jeg faktisk smakt dem selv 😉 )

Kosehjerter

Har hatt posen liggende i skapet i mange uker, men liksom ikke giddet å smake. Det har vært så mye annet som har fristet mer, og som jeg har skrevet før er det begrenset hvor fort og hvor mye jeg rekker å spise. -Og dere som leser bloggen fast veit at jeg helst styrer unna produkter med rømmepulver.

Kosehjerter Kims

Disse var da lette og gode og en del bedre enn jeg hadde trodd. Man kjenner godt søtsmaken av løk, og de er ganske salte. Og når jeg tok flere i munnen samtidig ble det litt småsurt så jeg fikk behov for å rynke brynene en anelse. De smeltet faktisk litt i munnen, er enig i produsentens egen beskrivelse der.

Kosehjerter i skål

Min artige Onkel Haldor likte designet og beskrev dem videre på følgende måte: «Enkle hjerter med hull i. Lyden var bra, knaser fint. Smelter mellom jekslene. Et lett trykk og borte var den! Ettersmaken var litt cheddarlignende. (?) Han var litt usikker på gjenkjøp, men tar hvis han blir bydd. 😛

Jeg er ganske enig i den siste uttalelsen. Kjøper nok ikke flere poser selv jeg heller, men lar ikke skåla passere hvis den blir sendt rundt. Skal vi gi produktet ca 2 år? Hva tenker dere folkens? 😉

Gjenkjøp: Antagelig ikke

Consuming

4 thoughts on “Kosehjerter fra Kims”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.