Påskemix fra Brynild

Da var vinterferien over for vår del, og siden vi hadde mye på programmet hele uken, fikk bloggen litt fri. Men nå er det altså hverdag igjen, og innlegg kommer fortløpende til dere. Hyggelig å se at mange titter trofast innom også de dagene jeg ikke poster noe.

påskemonter i butikk

Dere som meg, har vel ikke kunnet unngå å legge merke til bugnende sjokkselgere med ønske om god påske i de fleste matbutikker om dagen. Alt er på plass. Jeg har et nokså ambivalent forhold til denne tidlige lanseringen av påskegodt. Og andre sesongvarer for den saks skyld. Det er f.eks helt nydelig med nesten dagsfersk julemarsipan i oktober, allikevel det så feil at det nesten bli syndig. Det strider veldig mot mine moralske prinsipper. Riktig så ille er det ikke nå siden påsken er tidlig i år, og vi har derfor åpnet og smakt på en av påskeposene vi var så heldige å få fra Brynild. 😛

Påskemix fra Brynild

Liker veldig godt emballasjen på denne. Slike zip lock poser er helt geniale, rart at ikke flere produkter generelt sett kommer i slike. Påskemixen fra Brynild inneholder melkesjokolade, påskeskum, lakrisbåter, sjokoladedragerte egg og figurer av rød, gul og grønn fruktgele.

Jentene mine har sine klare preferanser hva snop gjelder, og dessverre var det ikke så mye de ville ha fra denne posen. Melkesjokoladene forsvant selvfølgelig med en gang, men ellers var interessen heller laber.

Påskegodt i skål

Jeg syntes selvfølgelig lakrisbåtene var gode. De forsvant først, det ble nesten litt kniving noen av oss voksne imellom. 🙂
Sjokoladeeggene har et hvitt, mykt dragéfyll og er ganske så søte. Likte dem godt, men hørte nesten tennene mine hyle i protest mot sukkersubstansen.
Synes også de gule skumkaninhodene er eventyrlig gode. Husker før da Brynild hadde egne poser med bare påskeskum. Mmm, kjøpte flere av dem. 🙂 Men så er det alle gelefigurene. Dem er det etter min mening alt for mange av i posen. Kanskje fordi jeg synes de er sånn midt på treet til gelefigerer å være? Eller fordi de er så store i forhold til de andre bitene? Fikk litt inntrykk av at de fungerte som fyllmasse. Det er noe med både fargenyanse og konsistens som er litt for traust. En smule gammeldags? De smaker selvfølgelig helt okay, og alle ble spist til slutt, men de kunne med fordel vært færre og mer spennende for å løfte totalinntrykket til posen.

Sånn til Brynilds forsvar, er trolig ikke jeg i hovedmålgruppen for denne posen. Det er meget mulig de slår godt an blant litt yngre snopespisere.

Må nok si nei til gjenkjøp av denne, hovedsakelig fordi mine søte små ikke var så begeistret.
Hva med dere da? Noen som har smakt enda? Og i så fall, hva synes dere?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

 

8 thoughts on “Påskemix fra Brynild”

 1. Har aldri vært noen særlig fan av disse blandede små godt posene med smågodt og sjokolade…..Da kjøper jeg heller i løsvekt hvor jeg kan velge fritt, eller en pakning med hver av tingene…. tror nok jeg og hadde gjort som jentene dine og kun spist sjokoladen 😉 Jeg kommer ikke til å kjøpe denne…..

  Ha en fin dag 🙂

  Hilsen Kate 🙂

 2. Ja, påskesnopet er på plass i butikkene det! Må innrømme at jeg har tyvstartet med å kjøpe eggene fra Freia, men det er det eneste hittil! 😉 Eggene fra Freia syns jeg er ordentlig gode. Ellers gleder jeg meg til å kjøpe litt påskemarsipan etter hvert + fylle påskeeggene til barna. 🙂

  Her er vinterferien akkurat i gang. 🙂 De små har en kort dag i bhg i dag, og de to eldste og jeg skal snart på bading. Mannen har ikke ferie.

  Ønsker deg en fin uke! 🙂

 3. Jeg synes marsipan hører hjemme i en påskemix-pose. De kunne byttet ut de kjedelige gelefigurene med det. Da hadde sikkert prisen steget med minst 10 kr, tror jeg 🙂

 4. Gelefigurene er de samme som var i godteposen vi fikk på lørdagen da vi var små, og jeg likte dem ikke særlig godt da, og heller ikke nå. De ble alltid spist til slutt 🙂 Jeg kommer ikke til å kjøpe denne. Er ikke så begeistret for alle disse ferdigblandigene med smågodt, det blir aldri det samme som å plukke selv, og smaken er stort sett kjedelig og ensformig.

  1. Jeg husker også de godteposene, og gelefigurene er nok modne for en oppgradering. 🙂 Er nok vanskelig å finne en ferdigpose hvor man liker alt ja, men noen ganger synes jeg det er utrolig raskt og paktisk. Kjøper faktisk ganske ofte ferdige sjokoladeposer, oftere enn annet bladet godteri. Vi ender ofte opp med Smågodt fra Minde, eller den gule fra Nidars Favoritter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.