Ovnsbakt laks & pasta i form fra Stabburet

Nå har vi smakt på Ovnsbakt laks og pasta i form fra Stabburet. Dere leste kanskje innlegget om Ovnsbakt kylling & bacon i form fra Stabburet for litt siden, og dette er et produkt i samme serie. Jeg hadde faktisk ikke sett esken i butikken, men har vært så heldig å få den tilsendt for å smake. Tusen takk. 😀
Innbydende og frisk boks.

Ovnsrett med laks

Oppi formen er det laks i biter, gulrot, brokkoli og pasta i en kremet saus. Klikk her for næringsinnhold. Alt er dypfryst og formen skal stå i ovnen i 40 minutter. Som jeg skrev i innlegget om kylingvarianten synes jeg dette er litt lenge å vente når magen skriker etter middag. Man kan rekke å lage mye mat fra bunnen på 40 minutter. Den store fordelen er at det er utrolig lettvindt! Så får man tid til å gjøre andre ting mens maten fikser seg selv. Her er den frossen:

frossen ovnsrett med laks

Synes retten var helt grei. Sausen er en ganske ordinær hvit saus, god og heldigvis ikke for mektig. Det er noen små, litt knasenede løkbiter i den som gir fin tyggemotstand og en liten piff til smaken. Fisken har OK konsistens og «smaker vanlig laks», som eldstejenta mi sa. Jeg synes grønnsaksbitene var litt for store. De hadde fin smak og konsistens, men det ble nesten bare en gulrotbit og en brokkoli til hver. Så hvis produktet skal evalueres og forbedres foreslår jeg å justere kuttemaskinen en hakk før grønnsakene legges i. I motsetning til ovnsretten med kylling var det mer enn nok pasta i denne, og det var også bra med fisk. Positivt! Hvis noen skal prøve å lage den er et lite tips å røre litt rundt i formen etter halv steketid. Så unngår man et det blir for godt stekt på toppen.

Stekt ovnsrett med laks

Tror ikke det blir gjenkjøp av denne selv om smaken var helt fin. Som jeg konkluerte med etter forrige ovnsrett er tanken og ideen god, men steketiden er for lang. Men jeg utelukker det ikke helt. Noen ganger er det veldig deilig med mat som lage seg selv. 🙂

Noen andre som har smakt denne?

Gjenkjøp: Usikker

Consuming

8 thoughts on “Ovnsbakt laks & pasta i form fra Stabburet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.