Lanseringsvindu

Liten handlevognbilde2Da var det 1. februar, og vi slipper å leite etter sniklanseringer av de nye produktene. Juhuuu. Nå kommer de i alle butikker. Veldig bra.

Det er nesten som en liten julaften for Consuming dette her, og nå skulle man blogget på heltid. Ideelt sett for bloggen og dere lesere, skulle jeg produsert og publisert innlegg om alt jeg har sett, kjøpt og smakt fortløpende hele dagen, ja kanskje hele helgen og hele neste uke, men sorry, det er ikke gjennomførbart. Som jeg har skrevet før; so many products, so little time.
Men jeg skal fortsette å legge ut bilder på Instagram (moro med så mange følgere allerede!), og skal forsøke å skrive innlegg så kjapt jeg kan om det jeg finner. Må samtidig prøve å drøye det litt utover måneden, ellers blir det stusselig på bloggen fram til mai igjen. Og så er det faktisk en grense for hvor mye jeg orker å spise hele tiden.

Etter hvert kan det jo hende dere allerede har kjøpt og smakt det jeg skriver om, men jeg satser på at det alltids er noe som er nytt for noen. Jeg vet også at det er mange vanehandlere der ute, som rett og slett ikke ser nyhetene rett fremfor nesen sin, men bare kjøper de de alltid pleier. 😛 Og da er det fint å få litt tips.

Happy hunting til dere som skal ut og se etter nyheter i dag, og god helg!

Consuming

5 thoughts on “Lanseringsvindu”

  1. Var moro i butikken allerede igår! Samboeren foreslo at han bare skulle la meg bli der en times tid så jeg kunne lete etter alt.. Kom hjem med både ny ost og ny sørlandschips (den du prøvde, men i vanlig salt variant – måtte prøve) som skal forsøkes i helgen. Og må nok en tur på butikken alene idag for å se om jeg finner noe mer moro! Gleder meg til å lese blogginnleggene dine fremover! 🙂

    1. Ha-ha, kan skjønne at H ble utålmodig hvis han ikke er så interessert som deg 🙂 Ja moro å gå og se i hyllene – og knipse med iPhone. Blir nok en tur på meg senere også.

  2. Jeg venter i spenning på nye ting jeg kan teste ut. Jeg ble forresten veldig skuffa når jeg var i butikken i går, for de hadde ikke jumbomais. Så du klarer fremdeles å påvirke ganske bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.