Hackit II

Det var sikkert flere av dere som leste det lille innlegget om Hackit tidligere i vinter, der jeg vurderte å skaffe meg en og etterlyste erfaringer fra dere. Takk for veldig mange positive innspill. Jeg hadde ikke rukket å kjøpe meg en selv enda, men nå i vinterferien var jeg så utrolig heldig å få tilsendt mitt eget lilla eksemplar direkte fra Hackit. Jippi, og tusen takk! 🙂

Lilla hackit

Før det forrige innlegget trodde jeg den bare kunne brukes til opphakking av kjøttdeig. Nå vet jeg bedre, så tusen takk til alle dere som gjorde meg oppmerksom på bruksområdene både her på bloggen og på Instagram.

hackit i lilla

Denne artige «dingsen» viste seg å være mye mer solid enn jeg hadde trodd. Dette til tross for at den er veldig lett (vektmessig). Den er laget av ordentlig hardplast og er utviklet med tanke på bade kvalitet, effektivitet og design. Og så er det flott at den er av plast, så ikke non stick-belegget i kjelene og stekepannene mine blir ødelagt.
Det siste året har jeg faktisk laget mye potetstappe. Det tar jo bare noen minutter ekstra etter at potetene er kokt, og jentene mine synes det er mye bedre enn ordinære kokte poteter. I dag bestemte vi oss derfor for å teste Hackiten til vår lille potetmosproduksjon.

hackit knuser poteter

Jeg ble virkelig positivt oversket her. Tenkte på forhånd at inntrykket kom til å være sånn midt på treet, men den var superenkel å bruke! Fin å gripe i og potetbitene forsvant som ringer i vann og ble omdannet til potetmos på et blunk.

Potetmos laget med Hackit

Nå gleder jeg meg til å teste den ut på andre ting også. Som jeg skrev tidligere bruker jeg faktisk veldig lite kjøttdeig i matlaging, men skal definitivt få testet den til dette også snart. Og jeg lager ofte guacamole, så avokado blir nok det neste jeg prøver den på.

Her er hjemmesiden til Hackit, hvor dere kan se de ulike fargene, få brukertips og noen oppskrifter. Det ligger også en del videoer på YouTube med forslag til bruksområder.
Her er linker:  Kjøttdeig  Kjeksknusing  Rørte bær  Guacamole  Potetstappe  Rema 1000 selger den forresten også.

Jeg slutter meg gladelig til gjengen som mener dette er et must i redskapskuffen. Kan ikke avslutte innlegget med å si gjenkjøp, men definitivt med gjenbruk.
Er det kanskje noen som har enda flere forslag til bruksområder?
Og ikke mindre interessant, har produktet kommet for å bli? 😛

Consuming

6 thoughts on “Hackit II”

    1. Ahaaa, der var et bruksområde jeg ikke hadde tenkt på! Genialt. Og blomkålpure er jo fantastisk godt! 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.