Gourmet hvitløksbaguette fra Hatting

Jeg har smakt den nye Gourmet hvitløksbaguetten fra Hatting.

Gourmet hvitløksbaguett

Denne er nettopp lansert, og tilhører gourmetserien til Hatting som heter Bagerens utvalgte. I følge produsenten er dette den første i sitt slag, og den er bakt med surdeig og olivenolje. Dette skal gi den konsistens som en foccacia. Den er også toppet med semulegryn og fylt med hvitløkssmør laget med fersk hvitløk.
Så fint, da har vi litt produktinfo.

Her er den frossen før den skal inn i ovnen.

Frossen hvitløksbaguett

Og her er den etter steking.

Ferdig stekt hvitløksbaguett

Denne likte jeg. Tenkte ikke mye på foccacia da jeg spiste den, selv om Hatting sier den har slik konsistens. Jeg vil mye heller si den minnet om et ferskt stenovnsbakt brød. Skorpen var knasende sprø og det var passe mengde hvitløkssmør. Den hadde et noe eksklusivt preg over seg, og skilte seg ut fra disse standard hvitløksbaguettene. -Som forøvrig også er gode.
Det som var artg var at mine søte små også likte denne godt. De tok flere biter hver, og jeg måtte passe på så de ikke spiste mer tilbehør enn middag. 😀

hvitløkTil tross for at den var smakfull og delikat, og hadde fornem emballasje, er jeg bitte litt spent på om den varer. Den var dyr, og Hatting må jo konkurrere mot seg selv og sine ordinære hvitløksbaguetter (som jeg antar mange bruker mye av!).
Her i heimen trur jeg denne må være forbeholdt spesielle anledninger og måltider med gjester. Burde tatt noen flere bilder av enkeltbiter til dere, men vi var litt ivrige etter å komme i gang med måltidet.

Er det noen av dere som har smakt, eller skal forsøke disse?
Eller er dere kanskje flinke og baker hvitløksbaguetter selv?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

4 thoughts on “Gourmet hvitløksbaguette fra Hatting”

  1. Gode er de, men det hadde kanskje vært lurt om Hatting også hadde opplyst om hva ovnen bør stå på. Nå står det bare på posen og det er alltid ubehagelig å grave i soppelbøtten etter posen man kastet. De skriver jo litt bla bla om produktet, men altså ikke noe om tid og temperatur.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.