Dagligvarebloggen

Solo Sunset

Da har jeg smakt den nye Solo’n:  Solo Sunset.

Solo Sunset

Var en smule skeptisk da jeg plukket den fra kjøleskapet hos Narvesen. Den så da fryktelig syntetisk ut! Veldig, veldig rød.

Det luktet eksotisk frukt da jeg åpnet korken. Veldig fruktig faktisk. Det ga meg vage assosiasjoner til Love-brus, dere husker sikkert disse lyserosa boksene med verdens beste leskedrikk man fikk kjøpt på 80-tallet? Mmm, skulle gjerne smakt en slik igjen. Det minnet også om 6’ern. En rosa saftis med gul tupp de solgte fra isbilen da jeg var liten. Noen som husker den?

Solo Sunset

Det var mye bobler her. Masse kullsyre. Nesten så jeg kjente det opp i nesa, men bare nesten. Det tok litt fokus bort fra smaken på de første slurkene. Etterhvert, når brusen hadde roet seg litt i glasset ble smaken mer fremtredende.Solo Sunset i glass

Jeg likte denne jeg. Merket at jeg smilte litt etter hver slurk. Synes navnet Sunset er veldig treffende for smaken, den minner om sommer, sol og noe positivt. Sikkert god sammen med grillmat. Den minner meg om sommerferie i utlandet med Ida, Stian og Stine. Smaken er ganske lik Fanta Exotic egentlig. Kanskje ikke overraskende. Synes allikevel denne var friskere og ikke minst var fargen mye klarere og renere. Ikke grumsete, men gjennomsiktig. Pure, for å være litt internasjonal.
Cecilie som var på besøk likte den også. «God, forfriskende, denne kommer jeg til å kjøpe» sa hun. 🙂
Jeg utelukker heller ikke gjenkjøp. Er det flere enn meg som har testet den?

Gjenkjøp: Ja

Consuming

23 Responses to Solo Sunset

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.