Sjokojungel fra Freia

Enda en nyhet som allerede har funnet veien ut i hyllene til Rema 1000. En kjekspakke så ny at den ikke engang var kodet inn i kassasystemet. Den blide mannen som ekspederte måtte faktisk bruke prisen til en annen kjeks.
Disse heter Sjokojungel og kommer fra Freia.

Sjokojungel fra Freia

Pakningen var enkel å åpne, og hadde en liten klistrelapp i enden så man enkelt kan lukke den igjen når man har spist nok. Positivt.

Sjokojungel fra Freia åpnet pakke
Likte ikke så godt orangefargen. Fikk litt appelsinsmakforventninger av den, men her er det langt fra noe appelsininnslag. Faktisk så lurer jeg på om det er 150% sukker?

Sjokoladetrekk på Sjokojungel

Kjeksene var så klart veldig søte, og faktisk sprøere og mer knasende enn jeg hadde forventet. De smakte veldig likt Danish butter coockies. Disse lyse kjeksene i blå blikkboks der alle smaker likt, men er utformet forskjellig – og noen er strødd med perlesukker. Det tynne sjokoladetrekket kjente jeg ikke så mye til. Kanskje det druknet i resten av den søte smaken. Jeg er mindre begeistret for slike sjokoladetrekk egentlig. Det blir bare kliss og klin på små, varme barnefingre.

Dere kan vel gjette dere til at barna som smakte kjeksene sammen med meg ikke delte min oppfatning. Jubelen sto omtrent i taket her. Hadde de fått lov er jeg sikker på de kunne spist opp alt i pakken.

Janimalkjekseg er nok litt farget av kommentarene fra flere av dere som mener Freia nå bare relanserer en del Cadbury-produkter. Bare med nye, norske navn og new wrapping. Så da lurer jeg følgelig veldig på om Sjokojungel opprinnelig er Jumbo Animals? Hva tror dere?

Personlig skulle jeg heller ønske det kom kjeks med andre dyr. Hvorfor må vi spise elefanter, aper og løver?? Som lever så langt unna. Kunne vi ikke heller fått elg, ulv og bjørn? Eller mår, jerv og gaupe? Oter? Rev? Kjøttmeis? Hval? Bison? Isbjørn? Sau? Reinsydr?
Ha, dere har vel tatt poenget nå.

Sjokojungel med dyr fra andre land
Noen andre som tenker å smake disse sukkerbombene?
Er faktisk usikker på om det blir gjenkjøp, men hadde dere spurt barna mine og vennene deres hadde de sagt klart ja.

Gjenkjøp: Tja… Njei…

Consuming

6 thoughts on “Sjokojungel fra Freia”

  1. Tusen takk for at du blogger igjen! Innleggene dine er dypt savnet. Skal jammen teste ut kjeksene som surprice i matpakken neste turdag.

  2. Uff, prøvde disse jeg også… Så fort jeg ser du skriver om et produkt, så starter jeg selv jakten etter det.;) Bor langt ute i havet (okei da, ikke såååå langt…), så det tar gjerne litt tid før produktene kommer ut hit. Blir nok ikke noe gjenkjøp, for det var rett og slett bare sukkerkjeks med litt sjokolade på. Får liksom ikke noe mer ut av det enn at det er søtt.:P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.