Nidar Favoritter, Vinnerbitene

Helg og tid for fredagskos! (Et av vår tids herligste uttrykk!) Kanskje noen skal nyte innholdet i denne posen?

Vinnerbitene fra Nidar
Den er fra Nidar og jeg kjøpte den på Rema for over ei uke siden. Men siden døgnet har for få timer, og tidsklemma faktisk er ytterst reell, har det ikke blitt tid til å skrive om den før nå. Tenk det – ikke tid til sjokolade. Kan muligens ha noe å gjøre med at jeg ikke er så innmari sjokoladeperson i utgangspunktet.

Den litt havaktige, matte metallicposen, med sin 80-talls grønnyanse inneholder vinnerbitene fra «Lag din favorittbit»-konkurransen. Den kommer i et begrenset antall, akkurat som denne som jeg skrev om i fjor på disse tider.

Vinnerbitene er følgende:

Crispo Havsalt –  Sprø riskrisp, havsalt og melkesjokolade: God den, smaker akkurat som navnet sier. Og jeg liker Crispo ganske godt.. Kunne godt vært litt saltere. Dessuten synes jeg kombinasjonen med krisp og salt i sjokoladen begynne å bli rimelig oppbrukt, definitivt ikke innovativt. Finn på noe nytt da folkens!

Smørbukk DeLuxe Fløtekaramell med mørk sjokolade og et hint av vanilje:  Nesten som en festkaramell – og det liker jeg ikke. At all. Sjokoladen var dessuten for mørk. Fullførte ikke hele biten en gang (men det gjorde gladelig lillemor her i huset ♥).

Bringebærdrøm Melkesjokolade med melkefyll blandet med bringebærkrisp: God, men veldig, veldig søt bit. Nesten kvalmende. Klarte bare spise en. De mikroskopiske bringebærbitene kunne gjerne vært større også, men de etterlot en småsyrlig ettersmak av bringebær i munnen – og tennene.

FestfudgeVaniljeskum, Smørbukkfudge og melkesjokolade: Skum som i bamsemums og bærmums (og det skummet er godt) , veldig mjuk fudge som tok mye fokus. Igjen innmari søt bit. Helt grei.

Favoritter i skål

Sammen med alle nyhetene har det blitt plass til et kjent og kjært innslag. Det er disse små, hygenisk innpakkede porsjonsbitene med BergeneMelk. Så har man noe som er safe til eventuelle gjester som ikke bryr seg om disse voldsomt kreative smakskombinasjonene. Og til barn som helst vil ha ren sjokolade ♥ 😉

favoritter i skål 2

Det var faktisk ikke noe som fenget voldsomt i denne psoen. Det sto masse igjen da kvelden var omme. Og fortsatt ligger det biter nederst i posen som jeg plasserte tilbake i skapet. Får ta det fram i morgen kanskje, eller i kveld. Muligens blir det omsetning på det vi ikke likte når det kommer besøk. Så selv om jeg er stor fan av Nidar blir det ikke gjenkjøp. Og da er det vel åpenbart at det ikke plager meg at posen kun kommer i et begrenset antall.

Hva synes dere om innholdet? Regner med at det er mange som har smakt siden den har vært i salg snart 2 uker. Noen som har fått seg en ny favorittbit kanskje? 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming

13 thoughts on “Nidar Favoritter, Vinnerbitene”

 1. Jeg gikk forbi denne sist uke i butikken, men gikk rett å slett forbi. Var ingen av sjokoladene som fristet meg noe særlig..å jeg elsker sjokolade!!

 2. Her er jeg helt enig med deg, var egentlig ingenting i den posen som fenget meg.
  Blir nok sjokoladenøtter meg istedenfor 🙂

 3. Jeg er glad i sjokolade ;), men denne posen blir jeg nok ikke å kjøpe. Som regel kjøper jeg heller den eller de sjokoladene jeg virkelig liker istedenfor disse sjokoladeposene, det er ALLTID biter i en pose jeg aldri er spesielt glad i! 😉

  GOD HELG! 🙂

 4. Denne har faktisk jeg også gått rett forbi.. Eller jeg stoppet opp litt før jeg gikk videre… Høres ikke ut som en pose jeg bare må smake:-)

 5. Har kjøpt den en gang, og det blir nok bare med den ene gangen… Eneste som kanskje kunne gå an var karamellen (jeg er glad i litt mørk sjokolade), og muligens maks en bit med bringebær om gangen (veeeldig mektig).

 6. Denne er blitt min nye favorittpose! Synes alle bitene er nydelige, nesten farlig å kjøpe 😉 Det skal dog sies at jeg er kjent for min forkjærlighet for søte og mektige saker… Artig blogg, forresten.

 7. Jeg elsker denne posen. Det eneste som plager meg er festfudgebiten med skum. Tar fullstendig avstand fra gelatin, plus at jeg forøvrig aldri har vært særlig keen på skum. Når det er sagt, er bringebærbiten en sjokoladerevolusjon for meg! Den vil bli dypt savnet når posen omsider blir utsolgt. 🙁 Helt fantastisk smak og konsistens. Smelter i munnen med mild hvit sjokolade og et hint av det syrlige, som skaper en symfoni av sjokoladeglede i munnen ! Jeg venter ennå på tid når produsentene våre skal kunne tilby oss et sjokoladeprodukt med melke- eller yoghurtfyll, som faktisk vil beholde sin faste plass på hylla. Rett og slett trist at det skal være så vanskelig…

  1. Du får kontakte Nidar og høre om du kan få kjøpe opp restelageret deres når den trekes fra butikkene. Evt ta en tur til Fabrikkutsalget til Nidar i Trøndelag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.