Karamell Hassel fra Freia

Som nevnt i posten under, hadde Freiakaramellen en slektning. Og det er denne: Karamell Hassel.

Karamell Hassel fra Freia

Her skal karamellen smake hasselnøtt, og vet dere hva? Det gjør den!

Hasselkarameller i pose

Bortsett fra annen farge på pose og papir, er karamellen lik i utforming og konsistens. Ser derfor ikke noe grunn til å gjenta alt jeg skrev i forrige innlegg. Eneste jeg kan kommentere er at det var litt snodig å spise noe med hasselnøttsmak når det ikke var noe nøtt der. Så niks, det blir ikke gjenkjøp av denne heller. -Men da vet dere at den finnes der ute.  ….og sånn for å ha sagt det helt på tampen; dette produktet kommer ikke til å vare…

Noen som fikk lyst til å prøve karamell med nøttesmak?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

7 thoughts on “Karamell Hassel fra Freia”

  1. Aiai, dette høres spennende ut. Liker godt nøttsmak karameller, mener ikke så begeistet for bitene av nøtter. I gamle dager fantes karameller løsvekt (små firkantede, som de originale Smørbukk), det var fire utgaver, om jeg ikke husker feil så var det slik: Fløte (lys blå), Lux (tror jeg, litt eksra smørsmak), Frukt (egentlig ikke karamell) og: NØTT! Den siste hadde grønn innpakning. Og den var best ! 😀

  2. Da fikk jeg endelig smakt Hassel. Syens det ble litt for pregløst, for lite nøttesmak. Karamellen var høyst ordinær i seg selv og veldig kjedelig. Foretrekker helt klart Smørbukk m/sjokolade.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.