Karamell fra Freia

Gosh, nå spretter det fram nyheter både her og der. Fant disse på handletur i dag, da jeg kjapt bare skulle ha avokado, babyleaf og melk. Selvfølgelig måtte en sukkerholdig nyhet glise mot meg like ved kassen.
Dette er en pose med Karamell fra Freia.

Karamell fra Freia

Som produktnavnet tilsier er det pent innpakkede karameller i posen. 21 stk faktisk. Med lyst sjokoladetrekk og en smeltet kjerne av flytende litt mørkere sjokolade.

Karamell i pose fra Freia
Disse bitene smaker følgelig karamell med sjokolade på. Grei, god generell karamell. Men ikke spesiell. Man kjenner ikke sjokoladekjernen så godt heller, den forsvinner i mengden sammen med smaken av sjokoladetrekket utenpå. Selvfølgelig er den veldig synlig dersom man biter karamellen i to, og da ser man at de har fått til at den er flytende. Moro, men det fører til mer kliss, så det er best å spise hele biten i en jafs.

karamell freia delt i to

Synes størrelsen pr karamell var bra. Det må ikke være for store enheter, da blir det bare ubehagelig å tygge. Innpakningspapiret var kanskje en smule simpelt, men siden dette ikke fremstår som noe lukseriøst snop, matcher papiret produktet. Ganske gjennomsnittlig.

Jeg spiser lite karamell. Liker ikke konsistensen noe særlig. Man kjenner praktisk talt utviklingen av tannråte og karies når disse seige restende blir liggende og godgjøre seg i de innerste furene i jekslene. Isj.

Ble slett ikke overbevist. Disse skilte seg ikke ut for meg. Ei heller for Stine, ordinær og grei mente hun. Skal vi anta at de er borte om et år? Eller to?
-Men for all del. Alle dere karamellfans der ute liker dem helt sikkert. 😛
De har forretsen et søsterprodukt jeg også kjøpte med i dag. Lager innlegg om det i nærmeste fremtid.

Har dere smakt dem enda? Eller skal dere?

Gjenkjøp: Nei

Consuming

Karamell i skål

9 thoughts on “Karamell fra Freia”

  1. Hmm, ser ut til som nok et halvhjertet produkt fra Freia. Liker godt karamell, men den må være myk (mykest mulig!). Smørbukk, Festkaramell og Caramello er godt. Men harde karameller er ikke godt. Kommer nok til å teste ut.

  2. Så fint å se at du er tilbake, gøy å følge med på alt du tester 🙂
    Jeg fant lakris stang med tyrkisk pepper og en med dumle på mix kiosken her i dag. Ikke noe for meg, men synes uansett at det er gøy å prøve ut nye ting.
    Ha en fortsatt fin helg!

  3. Så litt traust ut egentlig :/ Både på smak og design. Skulle ønske produsentene prøvde seg på mer spenstige nyheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.