Fra Traktor til Natur

Enda et produkt som har fått en make over – og til det bedre spør du meg.
Det er Traktorchipsen til Kims, som nå fremstår som Naturchips (grom paprika).

Naturchips gmale traktorchips www.consuming.co

Traktor grom paprika, gammel lookDere husker sikkert den gamle posen. Avbildet der borte →
Den hadde et mer uryddig design og fargene gikk i litt triste nyanser. Jeg liker den nye posen mye bedre, selv om den gamle også hadde sin landlige sjarm og det absolutt var en artig og original ide. Har enda bare sett denne nye posen på varianten med paprika, men det kommer sikkert penere poser på de andre smakene også etter hvert? Eller hva? (Og er det noen som vet om den smaker likt? Jeg kjøpte ikke, så har lært at jeg ikke skal påstå noe 😉 )

Hvilken pose likte dere best? Gammel eller ny?

Consuming

Edit 24.01.13:
Her fant jeg faktisk et bilde (fra produsenten) av alle de nye posene. Kan som en kuriositet også opplyse om at denne Naturchipsen er den første snacksen som blir merket med Nyt Norge.
kims naturchips i nye poser

8 thoughts on “Fra Traktor til Natur”

 1. Jeg likte den gamle posen mye bedre, den hadde særpreg. Den nye synes jeg ser skikkelig kjip ut, dessverre. Hadde jeg ikke allerede visst at jeg elsker traktor grom paprika hadde jeg ikke gidda kjøpe den nye posen. :-/

 2. Her er jeg faktisk litt usikker på hvilken pose jeg liker best. Tror jeg heller mot den gamle. Det var liksom TRAKTOR chips. Denne nye posen er bare chips… Men chipsen smaker vel det samme, og det er jo ikke posen vi skal spise..

 3. Den gamle posen var mye finere! Men når det gjelder disse chipsene så er det jo bare rot. De begynte som Naturchips. Så ble det Traktor. Og nå er det liksom Naturchips igjen? Kims er skikkelig vinglepettere!

  Jeg elsker for øvrig den smaken der, for den har rødløk i seg også, og det er de beste paprikachipsene som finnes i hele den vide verden.

  1. Nei, den forrige Naturchipsen til Kims (den som de nå bare selger ut på Europris), er ikke den samme som Traktorchipsen. Denne er jo riflet og den forrige naturchipsen er glatt. Men er enig i at det er godt med rødkøk i.

 4. Hmm, dette lukter litt triste nyheter. Betyr dette at de kommer til å fjerne den beste traktorchipsen av dem alle, nemlig den som het Jovial Chili? Er isåfall erketypisk at den beste smaken forsvinner.
  Men…skal prøve den som heter Spicy Rømme. Håper de er like sprø som vanlig, for det er særdeles viktig for meg som egentlig har Sørlandschips som favoritt.

  Ellers takk for inspirerende blogg, skal kjøpe noen av nyhetene du har «anmeldt», kanskje allerede i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.