Dextro Energy

Kjøpte med meg denne lille pakken med energi-tabletter fra butikken forrige uke. Artig nyhet.
De lå samnen med tyggegummien og pastillene rett ved kassa, og da er jeg et lett bytte. I hvertfall når det er en nyhet kombinert med at jeg var småsulten! De heter Dextro Energy og ser ut som om de er danske. Kritthvite, firkantede tabletter med preget tekst som dere ser litt lengre ned her.

Jeg tok en i munnen og begynte automatisk å tygge med en gang. Tablettene er nokså løs, så den falt litt fra hverandre når den kom borti tennene. Smaker sitron som lovet, men vil ikke akkurat si at den er «bursting with flavour». Litt småtam sitronsmak var det. Ikke sur, men heller ikke spesielt søt. Følte det smakte litt støv også, fikk assoiasjoner til noe grått, hm… pussig.
Det gikk veldig raskt å spise opp tabletten, plutselig var den forsvunnet, men smaken satt bra igjen i munnen etterpå. Hmm, da var det bare å lene seg tilbake og wait for the magic to happend. Sov bare 4 timer i natt, så litt ekstra energi var sterkt ønsket i testøyeblikket….

Nja, tja, ikke overbevist. Hadde nok valgt meg andre energitabletter en annen gang ja. A la XL1 som vi kjøpe da jeg gikk på gymnaset kanskje, hi-hi. Finnes forresten de enda? De var mer brusende og spennende i munnen husker jeg. Likte forresten ikke pakningen på disse her heller. Slike papirpakker har en tendens til å revne og så får man vesken full av drops. Isj, blir kliss og klin.

Når det gjelder det etterlengtede energipåfyllet, kom det i svært liten grad. Lik null faktisk. Så kan med hånden på hjertet si at trylleeffekten uteble altså.

Ja ja, da har jeg i hvertfall prøvd. Har dere?

Gjenkjøp: Nei

7 thoughts on “Dextro Energy”

  1. Jeg har faktisk hatt en slik liggende i en skuff i en evighet, jeg kjøpte med meg en pakke fra Sverige for et par måneder siden – før jeg så dem i noen butikker her til lands. Det ble imidlertid med kjøpet da, å smake har i grunn ikke fristet, og jeg kan ikke si jeg ble mer fristet nå :p

  2. Hm, druesukkertabletter av lignende type var i handelen allerede på 70-tallet. Ser de enda for meg. De kom i rund utgave, men husker ikke merkevarenavnet. Trodde dette var ute av markedet for lenge siden. Men tydeligvis altså oppdatert med sitronsmak, uten at det er noe mer enn sukker av den grunn… ? 🙂

  3. Hei! Kjøper slike i Sverige med lakrissmak. Jeg bruker dem bare når jeg er ute på langtur (3-4 timer) på sykkelsetet jeg da. Har nok sikkert ikke noe mer effekt enn andre ting (feks sjokolade) men 🙂

    1. Oi, det var interessant. Kan tenke meg at lakris er bedre enn sitron. Skal titte etter dem på neste Harry-tur 🙂

  4. Harryhandel på meg også! Så føyer meg i rekken her ser jeg 😉 Syntes ikke det ga noe utslagsgivende effekt med disse tabelettene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.