Chicken pomm’s fra Maarud

Vet at veldig mange har savnet denne snackvarianten: Chicken pomm’s fra Maarud.
Og nå er den tilbake som en del av «Folkets sommerfavoritter» hos butikkene i Norgesgruppen. Men obs – bare for i sommer i denne omgang. (Løp og kjøp med en gang hvis du er en fan så har du et lager for høsten. Jeg fant disse på Meny.)
Jeg likte posen de hadde laget. Herlig sommerlig i fargen. God stemning og fint vær. Gleder meg til ferien!!


Synes faktisk «pomm’s»-ene smaker ganske pommes frites og har en okay konsistens. Typsik mais-snacksaktig. Dere vet hva jeg mener, sant? Det er god smak av grillkrydder/pommes friteskrydder. Sånn ordentlig fra gatekjøkken langs veien ute i distriktet. Er det en liten ettersmak av ketchup jeg kjenner også? Kom et øyeblikk til å tenke på «Jentelus» Maarud hadde en periode, men som nå er gått ut av produksjon. (Innlegg her fra da jeg fortsatt hadde bloggen på blogg.no, så kommentarfeltet er borte, det ble slettet da jeg overførte til eget domene.)

Kyllinglårene er på en måte litt mjukere i konsistensen, antagelig fordi det er tynnere strimler med mer luft i mellom, men smaken er ganske lik. Kanskje en anelse mer/sterkere krydret? Ketchupettersmaken er i hvertfall ikke der. Eller er det bare innbildning fra min side? Spiller ingen rolle. De smaker okay de også altså. Men merkelig nok spiste jeg opp de fleste pommesene først, ganske ubevisst. Tror egentlig det har mest med konsistensen å gjøre.

Ikke noe galt her, men dette er ikke en optimal snackvariant for meg. Etter en hel kveld hadde vi fortsatt over halve skåla igjen. Ser derfor ikke for meg så mange gjenkjøp. Kanskje ingen. Jeg har helt klart andre favoritter, f.eks denne
Men som nevnt vet jeg mange har savner disse og gledet seg til de skulle komme tilbake. Gjetter følgelig at det blir en suksess for Maarud nå i sommer. 😛
Er det kanskje noen av dere som har savnet dem? Sett dem i butikken enda?

15 thoughts on “Chicken pomm’s fra Maarud”

  1. De har en tråd på kvinneguideforumet om hvilke utgåtte produkter folk savner, og der va chicken pommesen flittig nevnt 🙂 Så de blir nok glade nå 🙂

  2. Denne er så god! Jeg liker best å spise kyllingen å pomfrien på likt, halvt om halvt .Smaker fantastisk 🙂 Gode minner!

    Den finnes i de fleste matbutikker vil jeg tro, jeg fant på Kiwi

  3. Har savnet denne i mange år, fant det igjen igår på shell i Namsos! jeg tenkte og kjøpe meg en cheese doodles, men så kom jeg over denne og kjøpte 2 poser og spiste begge posene på 30 minuter!!

    endelig har det kommet tilbake elsker Chicken Pomm´s det er det beste som fins. har til og med prøvd og søke opp hva som skjedde med Chicken Pomm´s men fant ingen information om det. hadde lyst til og bestille en palle XD NOM NOM NOM!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.