Mini eggs fra Cadbury i ny emballasje

Er bare å konstatere at det er under 1 mnd til påske, og dermed er det helt akseptabelt å fråtse litt i utvalget av påskegodtet som er plassert godt synlig i butikker og kiosker. En av mine favoritter til påske er Mini eggs fra Cadbury. Skrev innlegg om dem i fjor her, og er nå på utkikk etter dem i Norge igjen. Noen som har sett dem?

Kjøpte med meg noen da jeg var i London tidligere i vinter, men disse er jo for lengst fortært. Synes forøvrig det var artig at de nå kom i ny emballasje, større poser og noen fine små esker med åpne/lukke-lokk. Se her:

Som i fjor har jeg observert dem på Dropsen på Sandvika Storsenter, men siden det pleier å være blodsugerpriser der, tar jeg gjerne i mot tips til andre steder man får tak i dem. Ideelt sett skulle jeg jo bare tatt en ny Londontur og kjøpt flere, men det lar seg beklageligvis ikke gjøre på det nåværende tidspunkt. Too bad. 😛

Flere som liker disse da?

6 thoughts on “Mini eggs fra Cadbury i ny emballasje”

  1. Jeg måtte faktisk inn på Ebay og bestille meg sånne Cadbury creme eggs etter å ha gått igjennom bloggen din for et par uker siden og lest et innlegg om de… Hehe… De kom raskt i posten, og da måtte selvfølgelig ett testes (bestilte meg bare en trepakning). Selv liker jeg Freia sine påskeegg bedre, men det er morro med noe nytt! Jeg er vel litt som deg, må kjøpe og teste nye produkter som kommer i butikken.:)

  2. Heheheh. Med en London tur tror jeg de eggene du skulle ha kjøpt hadde kostet mye mer enn å kjøpe de på Dropsen Sandvika. Gode er de allefall, jeg kjøpte flere pakker der i påsken 😉
    Til info: Dropsen har også en butikk på Strømmen Storsenter og en nyåpnet butikk i Østbanehallen, til de som ønsker seg en tur dit. Elsker å reise innom Dropsen på fredager å fylle opp huset med litt godis…. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.