Jungelbrøl fra Gevita

For en liten stund siden fikk jeg denne boksen med vitaminer i posten via LikenShare.
(Det er sjelden jeg blir med på disse kampanjene derfra eller fra Buzzador, men innimellom har de ting som frister.)
Disse heter Jungelbrøl og kommer fra Gevita. Det sto at det var «Kjempegode geléfigurer med vitaminer og mineraler som hele familien vil elske.», og man får bare kjøpt dem på apoteket. Verdt et forsøk, tenkte jeg.

Disse likte vi. 😛 Jentene mente de smakte som Haribo-bjørner, og jeg er litt enig. Og så var det heldigvis bare røde oppi boksen! De gangene vi har kjøpt tilsvarende vitaminbjørner, blir alltid de gul-hvite liggende igjen. Disse ser visst litt ut som hjerter på bildet her, men det er faktisk elefanter i front.

De smaker egentlig slik som sukkerfritt snop/gelefigurer smaker, bare at disse faktisk inneholder sukker. Det finnes også en variant med rødt lokk og den er uten vitamin A og D (for de som tar tran). Eneste dumme, var at boksen hadde et noe klønete lokk. Det er med barnesikring, noe jeg synes er fint og helt greit, men patenten er ikke helt god. Det var litt vanskelig å få satt det ordentlig godt  på etter bruk. -Men det kan faktisk hende vi kjøper en slik boks igjen en annen gang, alltid fint med litt avveksling til Sanasolen.
Noen andre som har prøvd disse brølene?

Gjenkjøp: Ja

 

3 thoughts on “Jungelbrøl fra Gevita”

  1. ja vi fikk boksen med rødt lokk, siden junior her tar tranfisker.
    og jeg må si jeg ble skuffa. jeg synes det lukta skikkelig ekkelt, og jeg brakk meg når jeg smakte:(
    har tidligere prøvd de når de hadde sukkerstrø på…dog den grønne boksen, og da smakte de bedre!

  2. Vi fikk en gang en prøve på disse i et blad, og de var skikkelig ekle. Men det kan tenkes at de hadde ligget for lenge i pakken, for de var skikkelig klissete og nesten i oppløsning…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.