Pepper’n fra Gilde

En superkjapp post i kveld bare, er litt travel her. 🙂
Dere leste sikkert dette innlegget om Tøff Bacon, Baconrulade her om dagen, og nå har jeg testet et produkt til i samme serie; nemlig Pepper’n, Ytrefilet med pepper i tykke skiver fra Gilde.

Kort fortalt smaker dette som vanlig kokt skinke med pepperkant i uvant tjukke skiver.
Trur det evt. kommer til å ta tid å venne seg til så mye skinke pr munnfull.

God smak, men siden jeg styrer langt unna alt sånn derre lavkarbogreier hvor man skal maule pålegg eller hva de nå gjør, trur jeg nok ikke det blir gjenkjøp av denne. Evt. kanskje hvis det er noe spesielt da. Kan like gjerne kjøpe vanlig krydderskinke som er mer økonomisk. Men skal prøve flere varianter i denne serien uansett altså. Har faktisk en til klar i kjøleskapet as we speak, og de har jo noen andre, spennende smaker.

Noen flere av dere som har smakt noen av disse tykke kjøttpåleggtypene til nå?
Og hva synes dere om så mye skinke på skiva om gangen?

Gjenkjøp: Både Ja og Nei

 

7 thoughts on “Pepper’n fra Gilde”

  1. Ikke prøvd Pepper`n, men tenkte litt som det du skrev, altså at det kunne være ok å kjøpe inn hvis man skulle ordne litt ekstra! 🙂

    Fiiin sønadg til deg! Her skinner sola allerede, nydelig!

  2. Hm, spiser ikke så mye pålegg men synes dette var et litt merkelig konsept. Personlig foretreker jeg pålegget skjært så tynt som mulig, og så heller at man tar to-tre skiver delvis lagvis over. Synes det løvtynne pålegget smaker best. At de nå prøver å lansere tjukke skiver virker merkelig, men interessant.. Men kommer ikke til å prøve.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.