Gaardspotetgull med Paprika fra Maarud

For snart et år siden (mars og april 2011) skrev jeg to poster om den nye serien med Gaardspotetgull fra Maarud. Den finnes fra før i smakene Havsalt, Surkrem & Pepper og Biff & Løk. Nå har de kommet med en paprikavariant, og den har  jeg gledet meg til å smake helt siden jeg så bilde av den for noen uker siden.


Den var ganske krisp og knasende i konsistensen, og realtivt mørk i fargen. Men mørk på en OK måte, ikke sånn superkunstig skrikende orange som en del andre paprikavarianter.

Når det gjelder smaken er det litt som paprikapotetgull på en slags gammeldags måte. Og så følger det med et slags snev av noe som minner om popcorn, eller mais eller litt papp eller noe i den gata. Litt udefinerbart, men smaken sitter langt oppe, bak i ganen. Mannen mente han hadde spist den før; altså  at den var helt likt noe annet han hadde spist. Mest sannsynlig er det Naturchipsen fra Kims i den rosa posen -den som akkurat har forsvunnet.

Jeg liker godt paprikapotetgull, men synes nok denne ble for treg. Litt for ensformig og kjedelig dessverre. Og jeg gjetter ganske bestemt at den er borte om et år. Hva tror dere? Det er  jo veldig vanskelig for paprikavarianter å overleve på markedet.

Synes konseptet er kult, posen er kul og tankene til Maarud om å dra fram det gamle appellerer til meg. Men sorry, jeg har ikke helt trua her. Tyvärr… 😮

Er det noen av dere som har smakt?
Og er dere i så fall enige med meg?
Gjenkjøp: Nei

Følg meg forresten gjerne på Bloglovin’

bloglovin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.