Toppris-plate fra Freia

Da har jeg endelig fått smakt den. Topprisplaten fra Freia som så mange har skrevet til meg om.
Blir alltid glad for kommentarer, mailer og meldinger med tips, så bare fortsett! Spesiell takk til Vibeke by the way 😉


Har hatt denne platen i skapet snart 14 dager, men siden det dukker opp så innmari mye snop hele tiden, rekker jeg ikke teste alt fortløpende. Skal jo liksom ikke spise godis hver eneste dag da. -Men i helgen er det lov, og denne var god!!

Ja jo, det smaker Toppris, men man må liksom i gang med en 2-3 biter før smaken virkelig setter inn. Så var i hvertfall jeg fortapt. Naturlig nok er konsistensen litt annerledes enn originalen, siden denne er i plateform. Allikevel synes jeg til og med de har klart å få fram den litt seige delen av konsistensen som er med i den originale kubben, og som gir den særpreg. Her har de altså puttet inn små firkanter av toffee sammen med de ristede riskornene, og det gir god effekt. Tviler ikke på at jeg kunne klart en hel plate av denne alene dersom jeg hadde hatt muligheten 😉

Tror definitivt denne blir kjøpt igjen ganske snart. Er en av de bedre nyhetene jeg har smakt på lenge.
Hva synes dere ? Er den kommet for å bli?

Følg meg forresten gjerne på Bloglovin’ 😛

bloglovin

21 thoughts on “Toppris-plate fra Freia”

 1. Jøss, denne var ny! Kanskje den må testes ut.

  Men, det er så mange bilder i bloggen din som ikke er synlige… Utrolig kjedelig!
  Innom både titt og ofte for å sjekke om det er noe nytt 😀

  1. Hmm, har ikke fått tilbakemelding fra noen andre om at de sliter med bildene. Har du prøvd på en annen pc? Eller er det på tlf? Jeg Bruker små bildefiler så det var litt pussig.

   1. Det er pc, men bruker crome så mye mulig det var der problemet lå for i opera ser jeg alle bildene. Får bruke den når jeg leser her hos deg 😀

 2. Må få deg til å teste godisen vet du! Jeg kan jo ikke spise sånnt hele tiden! 😉 Men når du skryter sånn av denne så skal den prioriteres til helgen. Gleder meg! 🙂

 3. Ja, nå var det mange godsaknyheter her! 😉 Namnam! Ikke smakt noe av det du skriver om i de siste innleggene, men spesielt topprisplata vil jeg prøve! Høres god ut! Liker veldig godt den vanlige topprisklubba iallefall!

  Vesla har det fint! <3 Akkurat nå har hun spsit godt og ligger og sover!

  Ha en fiiin dag videre! 🙂

 4. Sikret meg den siste plata på Rema! Den var akkurat som forventet. Dessverre for meg blir det litt feil med disse platene som har «biter av annen sjolokade» i seg, det gjelder også f.eks. Daim. Originalen blir bare så mye, mye bedre. Toppris er kjempebra, men da ved at man kan spise først litt sjokolade, og så karamellen til slutt. Dette ble litt for «søt sjokolade» med litt ubestemmelige biter av «finsmulet Toppris». Men, det er jo hyggelig at andre liker den. Blir ikke kjøpt flere ganger av meg.

 5. Toppris er min favoritt, så var veldig spent på denne.
  Og… NAM! Kan ikke si den er bedre enn den vanlige, men absolutt en favoritt av platene. Til og med mannen synes den var bedre enn Crispo som er nr 2 etter melkesjokolade for han.
  Dette blir gjennkjøp, selvom 34,90 på tilbud er drøyt!

  Ps. Kjempe gøy at du ble nevnt på radio idag. Flere lesere fortjener du! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.