Dagligvarebloggen

Melkebart fra Freia

Ah, jeg visste det! 🙂 Noen nyheter er allerede på plass i utvalgte kiosk og butikkhyller! Fantastisk. Vi slipper å vente helt til 1. februar. Jippiii!!

Alle mine gode intensjoner om et nytt og bedre liv, fritt for sukker og kakaosmør smeltet bort da jeg kom over denne artige sjokoladerullen fra Freia på Deli de Luca! Den heter Melkebart, hi-hi.

Og for dere som er begeistret for påskeeggene i lilla kartong fra Freia, antar jeg at dette er et velkomment innslag i sjokoladereolene. Disse smaker nemlig som miniatyrvarianter av disse eggene. Akkurat samme melkekrem inni. 😛

Jeg er blant dem som alltid synes det er stas når kartongene dukker opp i butikkene i god tid før påske hvert år. Det er superstas med det første egget, men etter noen skjeer tenker jeg at det blir litt voldsomt og mengden blir for stor. Men her er det taken care of. Bitene er nemlig på størrelse med en Smilbit. Fasongen er også lik. Smaken minnet meg om noe…, og da jeg fikk tenkt meg om, kom jeg på at det er Kindersjokolade.

Mannen i huset likte dem kjemegodt. 🙂 Jeg synes de var mer enn bare okay, men kanskje litt søte? Vi var sleipe og smakte etter at jentene hadde lagt seg. Det er jo tross alt bare onsdag. Skal la dem få prøve den andre rullen ved en passende anledning altså, for smaken er ganske barnevennlig.

Uasnett tommel opp for velkommen nyhet fra Freia.
Noen andre som har smakt den?

Gjenkjøp: Ja

32 Responses to Melkebart fra Freia

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.