Melkebart fra Freia

Ah, jeg visste det! 🙂 Noen nyheter er allerede på plass i utvalgte kiosk og butikkhyller! Fantastisk. Vi slipper å vente helt til 1. februar. Jippiii!!

Alle mine gode intensjoner om et nytt og bedre liv, fritt for sukker og kakaosmør smeltet bort da jeg kom over denne artige sjokoladerullen fra Freia på Deli de Luca! Den heter Melkebart, hi-hi.

Og for dere som er begeistret for påskeeggene i lilla kartong fra Freia, antar jeg at dette er et velkomment innslag i sjokoladereolene. Disse smaker nemlig som miniatyrvarianter av disse eggene. Akkurat samme melkekrem inni. 😛

Jeg er blant dem som alltid synes det er stas når kartongene dukker opp i butikkene i god tid før påske hvert år. Det er superstas med det første egget, men etter noen skjeer tenker jeg at det blir litt voldsomt og mengden blir for stor. Men her er det taken care of. Bitene er nemlig på størrelse med en Smilbit. Fasongen er også lik. Smaken minnet meg om noe…, og da jeg fikk tenkt meg om, kom jeg på at det er Kindersjokolade.

Mannen i huset likte dem kjemegodt. 🙂 Jeg synes de var mer enn bare okay, men kanskje litt søte? Vi var sleipe og smakte etter at jentene hadde lagt seg. Det er jo tross alt bare onsdag. Skal la dem få prøve den andre rullen ved en passende anledning altså, for smaken er ganske barnevennlig.

Uasnett tommel opp for velkommen nyhet fra Freia.
Noen andre som har smakt den?

Gjenkjøp: Ja

32 thoughts on “Melkebart fra Freia”

 1. Hmmm. jeg gledet meg når du skrev de smakte som påskeeggene, for de liker jeg ikke og tenkte å spare de kaloriene.
  Men når du sier de smaker som kinderegg så kanskje jeg må smake på de likevel da. Får vente iallefall en uke uten sukker hver kveld – så kanskje til helga 😉

   1. Da var den testet, og den var helt ok, men blir nok ingen favoritt…
    Vanlig smil er myyyyyye bedre ;)… og det var forresten 13 biter i.

    1. he-he, takk for at du telte antall biter. Smil blir jo en helt annen sjokolade synes jeg. Og den er vanskelig å slå ja…

 2. Denne ser fantastisk ut, jeg elsker både påske egg og kinder egg. Slankekuren skal få et lite opphold til helgen. Jeg gleder meg:)

  Therese

  1. He he, telte ikke bitene jeg, men får da virkelig håpe de har lært siden sist! 🙂 Trur det var 12 når jeg tenker etter. Du får kjøpe en rull til W og smaka. 🙂

 3. Å herlighet, de der så vanvittig fristende ut! Løp og kjøp, hehe.
  Godt nyttår forresten! Gleder meg til å lese forbrukertips og -anmeldelser fra deg framover også…

 4. Kjedelig at Freia ikke kan komme opp med noe mer spenstig enn en kopi av Kinderegg. Frister ikke i det hele tatt…

  1. Oi oi oi, må nok til nærmeste Mix asap. Hadde hørt om Smashen, men ikke Topp Ris’en. Gleder meg til å teste. Hadde bare døgnet hatt litt flere timer… 🙂

 5. Nå har jeg prøvd, og selv om den selvsagt gikk ned (det er lite som ikke gjør det, skal sies..) ble det ingen ny favoritt her i gården. Jeg synes på en måte at bitene ble litt for «faste» og kremen for lite fluffy, det ble liksom for kompakt for meg, i forhold til forventningene altså.

  Kjente også igjen Kinder-preget, men igjen taper Freia på tykkelsen, skal jeg ha Kinder skal jeg ha tynnere biter 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.