Godt nytt år!

Vært stille her siste delen av desember, beklager det, -men i julestria og i ferien har bloggingen dessverre blitt nedprioritert.  Nå er jeg imidlertid i gang igjen! (Med et litt halvferdig design. – Hadde ikke hatt tid til å sitte og småjustere i timesvis nå i kveld, men skal få det litt bedre på plass i tiden som kommer. Måtte bare skifte ut julebildene.)

Håper alle har hatt en avslappende og deilig ferie, med mye deilig mat. 😛
Ja, jeg har selvfølgelig smakt på massevis av deilige juleprodukter, men siden det ikke har vært noen voldsomt revolusjonerende nyheter, kom det ingen innlegg om dem. Hadde det vært noe som virkelig fikk meg til å ta salto, hadde jeg nok klart å rable ned en liten post en sen kveld. Det har vel helst blitt tadisjonsrik mat de siste ukene. Regner med at det er tilfelle for mange andre også?

Nå gleder jeg meg heller til nyhetene som kommer om en måned!
Er veldig spent – 1. februar er jo datoen det slippes flest nyheter. Er det noen som har noen tips å komme med? Hva skal jeg glede meg til?? Vet om noen småting allerede, hi-hi…)

Gleder meg i hvertfall til denne jubileumsposen fra Nidar kommer:

(Bildet er lånt fra nidar.no)

Da blir det blant annet en relansering av Soho-sjokoladen. Antagelig til glede for mange. 😛
Jeg var ikke noe spesiell fan av den husker jeg, med det er uansett artig at den kommer litt tilbake da.
Kanskje noen av dere som gleder dere til den?

Skal prøve så godt jeg kan å skrive noen små innlegg til dere i måneden som kommer, og så satser jeg på å sette inn fullt trøkk i månedskifte. 🙂

 

13 thoughts on “Godt nytt år!”

    1. Har de allerede? Så flott da. Spørs om den snart kommer hit også da. Vet du forresten hvor lenge posen skal være i salg?

      1. Står ingenting på posen, men det står at man kan gå inn på Facebook-siden deres og stemme på sin favoritt.

        Banan-bamsemums er nok min akkurat nå, og Stratos Mandel 🙂

Legg igjen en kommentar til Jeanette Avbryt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.