Sensation Strawberry & Cheesecake fra Marabou

Denne har jeg kjøpt i Sverige.
Sensationserien til Marabou er det samme som Melkedrøm-sjokoladene til Freia her i Norge.
Siden jeg er veldig glad i ostekake tenkte jeg at denne måtte ha potensiale.

Det sivet fram en tydelig jordbærdunst da jeg åpnet pakken. Uææ, ble litt nervøs. Hadde forhåpninger om at ostekakesmaken skulle dominere her, og at det bare skulle være et lite hint av jordbær. Men akk så feil man kan ta. 🙁

Det var et hvitt kremaktig melkefyll med noen små Digestivesmuler inne i sjokoladeksallet, og øvest er det en stripe ganske søt jorbærsaus. Men hvorfor måtte denne jordbærsausen smake så mye? Husker dere den store sjokoladeplaten Freia hadde for noen pr siden med jorbærbiter? Fikk litt samme følelsen her.

På grunn av navnet hadde jeg definitivt forventet mer cheescakesmak og mindre jordbær her. Men denne totalen ble faktisk litt for kvalmende. For min del trenger de ikke lansere den i Norge. Men den er absolutt delikat å se på, og har lekre biter. Synes også størrelsen på rutene og på selve platen er bra.

Mannen min endte opp med å spise resten. Jeg var mer enn fornøyd etter to biter. – Da satt jeg med følelsen av å ha fortært jorbærmilkshake. Yaiks. – Det liker jeg nemlig ikke. Usj  Sånn for ordens skyld kan jeg opplyse om at min kjære mann heller ikke ble overbevist. Han syntes den skuffet på samme måte som de andre melkedrømsjokoladene. Sjokoladen som omslutter massen var  god. Men massen it self var  ikke god… Nei nei, de pengene kunne vi altså spart på forrige Harrytur

Haa-ha, kanskje unødvendig å spørre om noen fikk lyst til å prøve den?
(Til tross for fristende navn 😉 )

Gjenkjøp: Nei

 

5 thoughts on “Sensation Strawberry & Cheesecake fra Marabou”

  1. Ingen overraskende konklusjon! Har prøvd et par av disse variantene, og de falt ikke i smak. Det blir veldig store biter, og det kremfyllet er veldig søtt og litt kvalmende i smaken, samtidig som det er ganske hardt. Blir for mye og uelegant, det hele.

  2. Eeeeehhhhh tror jeg må være den eneste som likte jordbær sjokoladen til freia….. Men klarer meg godt uten altså, denne hørtes litt kvalm ut, la oss ikke blande kaker og sjokolade, ikke ostekaker i hvertfall;0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.