Steinovnsbakte rundstykker fra Jacobs Utvalgte

En lynkjapp post om disse: Steinovnsbakte rundstykker fra Jacobs Utvalgte.
Synes egentlig de minnet mer om Ciabattaer enn rundstykker der de lå i pakka si, men det er jo også kjempegodt.

Disse var gode. Liker å bli positivt overrasket. De er litt fyldigere og mer kompakte enn vanlige ciabattaer, som jo egentlig er veldig luftige, men det er bare fint. Da metter de litt mer. Skjønt, det er stadig mer uvant å spise så lyst bakverk nå om dagen. Vi kjøper stort sett bare grove rundtsykker. Men innimellom er det greit å skeie ut litt. Tenker at disse hadde vært gode som tilbehør til f.eks salat, en gryterett eller annet som krever litt brødmat ved siden av.

Og beklager at det ikke kommer noe bilde av et ferdigsmurt eksemplar; det er ikke alltid jeg husker på å knipse bilder underveis i måltidet. 😛 Flere som liker produktene fra Jacobs Utvalgte?

Gjenkjøp: Ja

6 thoughts on “Steinovnsbakte rundstykker fra Jacobs Utvalgte”

  1. Disse er bra! Bruker de gjerne til søndags frokost.

    Jacobs har mye bra, noe mindre bra. Men alt i alt synes jeg denne serien har tilført dagligvarehandelen mye. Det gjelder alt fra ferskmat til sjokolade. De har også kommet opp med geniale produkter som f.eks. god kraft på kartong, og bernaise-sausen deres er også bra (nok).

    Handler Jacobs-produkter et par ganger i uka. I dag skal jeg ha rakfisk fra serien, som jeg hadde svært god erfaring med i fjor. Lekre fileter i fin innpakning, og tydelig merket med tre forskjellige lagringsgrader.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.