Juleflaxkalender II

Siden jeg ble korrigert på dette innlegget om den forrige Flaxkalenderen, måtte jeg bare kjapt vise årets utgave av den vanlige også.

Her er den. Med samme format og premier som i fjor.

Den forrige var altså en nyhet i tillegg til den gamle, tradisjonelle.
Jeg har ikke jukset og skrapt noe på denne enda, men mistenker sterkt at den ryker før 1. desember. Trenger litt tilskudd til den dyre førjulstiden $$$  🙂

Og til info kan jeg berette at jeg ikke vant et rødt øre på den forrige jeg kjøpte. Tenker fortsatt at dette er humbug, juks og bedrag jeg altså. Tror ikke det finnes noe toppremie. Men like lett lar jeg meg lure hvert år. For tenk om… 😉

Flere som har tjuvskrapt litt?

6 thoughts on “Juleflaxkalender II”

  1. Jeg har også kjøpt flax-kalender i alle år og har vel vunnet den laveste premien en gang. Prøver på nytt i år og tror jeg går for den nye utgaven med størst premie. Skal tross alt til London i januar med en super venninne 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.