CoCo Dubbel fra Marabou

Et lite innlegg om en av sjokoladene jeg kjøpte da jeg var i Sverige forrige gang. CoCo Dubbel fra Marabou. Her blir det mye bilder og lite tekst 🙂

Tenkte at det var fin størrelse på den, jeg liker sjokolader med to mindre biter i pakka. Da kan man spare en, eller dele med noen man bor sammen med. Jeg var som alltid spent på hva den smakte, selv om navnet tilsa at den ganske sikkert hadde noe med kokos å gjøre.

Ha-ha, vi måtte le litt her. 😀 For denne smakte identisk med Twistbiten med kokos. Så liker dere den, liker dere denne sjokolade også!

Jeg var heldig og hadde fått et ferskt eksemplar, så den var oppspist på en to tre.

God ja, men ikke sensasjonell. Gjetter på at jeg ikke kjøper meg flere sånne. Hvis jeg vil ha en kokossjokolade, kjøper jeg heller en Bounty. Den er jo fantastisk god! Lurer på om den hadde slått an i Norge? Noen som har en formening?

Gjenkjøp: Nei

5 thoughts on “CoCo Dubbel fra Marabou”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.