Sørlandschips med Havsalt & snill pepper

Synes det er flott at Sørlandschips har kommet med en ny smak igjen, – og jeg liker at det er i den «vanlige» serien deres. Med et kjent og kjært design på posen, og forutsigbar konsistens.  Kom over den på Meny CC Vest, og kunne ikke motstå den lekre lillafargen 😉

Siden det sto havsalt og snill pepper, forventet jeg en variant ganske tilsvarende den med vanlig havsalt (den hvite og orange posen), med et litt beskjedent snev av pepper. Men der tok jeg en smule feil.

Det var masse smak på denne. Ordentlig salt og tydelig pepper. Hvis jeg ikke hadde hørt navnet  i forkant, hadde jeg heller beskrevet det som frisk, kvass, eller heftig pepper.

Det var godt! Mannen var veldig enig og  lurte på hvorfor ikke denne kunne vært folkets favoritt i steden?! (Ref dette innlegget)

Jeg vurderte umiddelbart om jeg skulle lage en dipp til for å roe ned og duse ut smaken, men lot være. Antok at jeg i hvertfall kom til å trenge en del drikke i løpet av kvelden, og den antagelsen viste seg å stemme. Etter hvert ble jeg vant til smaken  i munnen og da føltes den ikke riktig så pepra som de første flakene gjorde, men jeg kjente hele veien den litt søte, varme smaken i munnen og en litt sterk tendens i munnvikenen. Men igjen – det var godt!

Vi sier ja til gjenkjøp begge to her. 😛
Så blir det jo spennende å høre om flere deler vårt syn og om den blir værende i butikkhyllene en stund framover…

4 thoughts on “Sørlandschips med Havsalt & snill pepper”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.