Pastagrateng fra Findus

Jeg er ganske hyppig bruker av både fisk og andre produkter fra Findus. Synes de har mye godt.
(Og sorry til dere som ikke liker ferdigfisk, og som sender meg spydige kommentarer vdr dette; men jeg har ikke tid til å stå ved elvebredden og fiske og rense egen fisk til familiemiddagen 2-3 ganger i uka!)
Måtte derfor selvfølgelig prøve deres nye Pastagrateng som kom 1. september. (De har også lansert en Middelhavsgrateng, bør vi prøve den tru?)

Dette er en todelt pose, og jeg trodde det først var 2 porsjoner, slik at man kunne velge hvor mye man ville lage. Men der hadde jeg visst konkludert for kjapt. Her er det nemlig ulike ingredienser i de forskjellige delene. En halvpart inneholdt pasta og brokkoli, mens i den andre var det små, frosne ostesausbiter med spedte innslag av skinke.

Først skulle man tømme pasta-og-brokkoli-innholdet i en form, og så skulle saus-og-skinke-blokkene fordeles oppå.

Vi var godt i gang her, men jeg syntes det så ut til å være så innmari lite skinke, at jeg valgte å tilsette litt. -Selv om jeg i utgangspunktet liker å teste nyheter som de er.


La litt ost på toppen, og inn i ovnen.
Vente…..

Hmm, hva skal vi si til dette da? Synes det smakte lite, gjennomsnittlig og litt platt. Tenker egentlig at det er et overflødig produkt. For å bli mett må man enten tilsette skinke eller tilsvarende slik som vi gjorde, eller ha noe til. Altså bruke dette som et slags tilbehør. Og da kan man like gjerne lage sin egen ostesaus, koke pasta og brokkoli og mikse det sammen på samme tid. Og det hadde antagelig smakt mye bedre også.

Ikke misforstå altså, det var slettes ikke vondt, bare veldig lite spesielt. Ordinært og defensivt.
Mann og barn var heller ikke videre begeistret, så her blir det nok aldri gjenkjøp. Stiller meg faktisk også veldig tvilende til levetiden til produktet, –borte innen 1 år? Kanskje vi burde vedde? 😉
Hva tror dere? Er denne gratengen kommet for å bli?

 

6 thoughts on “Pastagrateng fra Findus”

 1. Hehe, du får absolutt ikke negative kommentarer på ferdigfisken fra meg hvertfall, er flittig bruker selv. Frossenfisk er da uansett bedre enn ingen fisk hvertfall:)

  1. Ja helt enig, det tenker jeg også! 🙂 -Og det er da et stort marked for frossenfisk her i landet, ellers hadde det ikke vært så utrolig mange varianter.

 2. Jeg har vært på fiskesprell kurs og lært at all fisk er bedre enn ingen fisk! Fiskepudding og! Alt hjelper. Selv om jeg nå har morsomme bilder av deg stående rødsprengt og sint ved elvebredden for å redde dagens middag:0)
  Bruker mye frossen laks jeg, det er favoritten her. God søndag :0)

  1. Ha- ha nå måtte jeg le her. Hadde nok vært litt av et syn. Men ble skikkelig provosert av en kommentar jeg fikk på Fish & Crisp-innlegget mitt (Godkjente den ikke – gikk rett i Trash!)
   Vi bruker også mye frossen laks – og torsk. Og panert fisk. Ja, enig igjen; ferdig fisk er bedre enn ingen fisk. 🙂

 3. Dette faller jo mellom en del stoler. Tar ikke mer enn 15 minutter å lage dette fra bunnen av, og det blir nok mye bedre og billigere. Jeg pleier for øvrig å bruke bacon i stedet for skinke – gir mer smak.

  Eneste frossen ferdigmat jeg bruker er slikt som kan surres på stekepanna (stort sett synes jeg det bare er den med pasta, grønnsaker og kjøttboller som er ok).

  Frossenfisk er selvsagt helt ok – og de beste sortene er vel så bra som fersk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.