Nøttegodt fra Polly

Det ble faktisk ganske dramatisk da jeg skulle smake på denne posen med Nøttegodt fra Polly. 🙂
Dette er altså små kubber laget av pecannøtter, mandler og cashewnøtter. Disse nøttene er visstnok ristet sakte, og bakt sammen til kubber med havsalt og litt naturlig søtt. Hmm, hva er det naturlig søte da? Honning?

Åpnet posen på jobben, og delte gladelig med mine fantastiske kolleger. De smakte etter tur og kom som de pleier med varierte tilbakemeldinger.

Trine syntes den var god, Line også -hun måtte ta seg et glass melk til 🙂 . Kristin syntes den var god, men litt tam, og Lars Olav mente igjen at dette var digg for eldre mennesker. Litt sånn Bestefarsgodt. Magne ga den en treer, og Tore var heller ikke overvettes begeistret denne gangen. Noen kalte det julenøtter med salt på, og noen sa det hadde ettersmak som billig frokostblanding… husker ikke hvem i farten. (Tonje, hvorfor smakte ikke du egentlig? 🙂
Gro likte den godt, og Linda syntes den var god, men hadde absolutt ønsket seg litt ren sjokolade til. -Da hadde den vært fantastisk! Jeg er nok litt enig med Linda. Det hadde gjort seg med noen biter ren sjokolade oppi posen.

Synes egentlig bitene var ganske schwære til å skulle være munnfuller også, og de smakte ganske salt med en gang. Hadde nok forventet et noe søtere helhetsinntrykk etter å ha sett TV-reklamen for produktet, men greit nok. (I reklamen viser de mange ulike nøttesorter som blir klistret sammen med en ganske søt masse.) Etter at saltbelegget var fordampet smakte de masse, masse nøtter. Synes kombinasjonen var fint sammensatt, og gir pluss for at klumpene ikke inneholder peanøtter. Ble ikke helt overbevist sånn totalt sett altså, så det holdt med to biter for meg. Deretter lot jeg posen bli stående åpen på pulten mens jeg jobbet iherdig videre.

Men nå har det seg sånn at jeg har en veldig godt kollega med nøtteallergi… 😮 Og hun ble mindre og mindre begeistret for at denne posen sto åpen på min pult. Nøttene i posen avga åpenbart massevis av skumle nøttegasser, for hun ble faktisk gradvis ganske dårlig. Vi flyttet i hui og hast posen til andre enden av lokalet, men dette hjalp til vår store skrekk ikke. Halsen hennes snørte seg sammen og kvalmen kom smygende…

Til slutt måtte jeg løpe ut og kaste posen i en søplekasse ute, midt i Oslo sentrum, og dynket hendene med Antibac da jeg kom inn igjen. Så luftet vi ut lokalene! Stakkars min gode kollega måtte ta seg en luftetur rundt kvartalet, og etter hvert gikk det heldigvis bedre med henne. Puh.

Så et lite tips folkens, hold disse munnfullene langt unna nøtteallergikere!
He-he, kanskje det burde stått en liten advarsel på denne handlevognreklamen?


Ble alt for mye ståhei rundt dette produktet for min del, så gjenkjøp er helt utelukket med det første. 😛

Hva synes dere? Fristende?

13 thoughts on “Nøttegodt fra Polly”

  1. Jeg er ikke så begeistret for nøtter! Å ikke når det er søtt og salt sammen med masse nøtter, nei.. tror ikke jeg blir å kjøpe disse..

    genial blogg!

  2. Egentlig, så liker jeg ikke nøtter i det hele tatt. Aldri gjort og tenkte som så at det kommer jeg nok aldri til å gjøre heller. MEN, så kjøpte samboeren min en pose av disse.. og hol som jeg er så måtte jeg jo smake.
    Tror det endte med at jeg spiste mer enn han gjorde! Disse falt veldig i smak her. Sikkert mest pga den søte&salte kombinasjonen. Nam!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.