Mer i posen

Ha-ha, 20% mer i Sprømix-posen. Nå veit jeg om en som blir glad 😉

Er forresten ganske lenge siden jeg har sett denne i paprikavariant.
Har den vært borte ei stund, eller er det bare jeg som har glemt den litt?

4 thoughts on “Mer i posen”

  1. Hvilke butikker handler du i egentlig. Jeg leiter stadig etter de inge du presenterer her, men jeg finner de så og si aldri, ikke på MENY engang hadde de den Sørlandschipsvarianten du presenterte her for litt siden.

  2. Du må teste Julechips fra Sørlandschips! Å beskrive smaken er vanskelig, og lista over krydder og andre ingredienser er laaang! Men den smaker kjempegodt! (men du får ikke akkurat frisk pust av den..) Er å få kjøpt hos REMA 1000 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.