Tortelloni fra Fersk & Ferdig

Dere leste kanskje innlegget mitt om den ferske spaghettien fra Fersk & Ferdig her om dagen? God den, og nå har vi prøvd en variant til derfra. Det er Tortelloni fylt med milde oster. (Trudde faktisk det het Tortellini, men se på pakka her – der står det med O ). Bare en detalj, men jeg sier det nå med i jeg da.

Ha-ha, bildene her er ikke så gode, beklager. Det skyldes ganske enkelt at min kjære mann lagde middag da vi prøvde denne, og han husket ikke på at han måtte dokumentere alt underveis.♥ Derfor er det altså bilde av den tomme pakningen, -knipset med iPhone da jeg kom hesebelsende hjem fra jobben. Men dere vil jo kjenne den igjen på butikken i hvertfall (se bildet under). – Og jeg er uansett veldig glad for at han begynner med middagen når han kommer hjem først!

Disse pastaringene er nå i hvertfall fylt med milde oster, og jeg likte dem veldig godt. Milde og fine (og ferske) i smaken, og man kjenner osten sånn passe tydelig. Den dominerer ikke, men løfter pastaen noen hakk og setter en liten spiss på smaken. Liksom fyldigere.

Det som var litt negativt var at de klistret seg veldig sammen, men det kunne trolig vært unngått med en liten dråpe olje i vannet? Vi hadde dem sammen med kyllinglår, salat og saus, og det passet veldig bra. Noterte meg også at det på baksiden av pakken var en oppskrift på en deilig fløtesaus med bacon, mmmmm. Det hadde sikkert passet perfekt! Tror jammen meg det blir gjenkjøp jeg, og da antagelig med bacon til…. Mmmmmmm, nice.

Og se på disse her:

Ravioli fylt med kylling og bacon. Så ikke de fristende ut?
Tror vi må prøve dem neste gang vi skal ha denne typen pasta.
(Og neida, jeg er ikke sponsa, men må betale for maten min i butikken som alle andre.)

 

4 thoughts on “Tortelloni fra Fersk & Ferdig”

  1. Hei.
    Tortelloni er det samme som tortellini, men noe større.

    Pasaen kleber seg:
    Her er det viktigste å passe på at pastaen blir kokt kun i 2 minutter. Denne pastaen er ferskere enn f.eks Fordland Tortellini som trenger et par minutter mer.

    Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.