Sure fisker fra Brynild

Brynild har nå kommet med fire nye småposer, og jeg kom over disse Sure fiskene på Narvesen for minst to uker siden. Har faktisk bare hatt dem liggende i skapet siden da, de har liksom ikke fristet såå mye at jeg har åpent for å smake. Nå i helgen åpnet jeg posen kun for bloggen sin del. Hjælp – begynner dette å ta overhånd? 😛

Det er en liten hendig pose, sikkert super hvis man skal kjøpe med seg noe i farten. Fiskene er behagelig sure, ikke overdrenvet på noe vis. Synes de hadde relativt fast konsistens, selv om de ikke var gamle. Hadde egentlig forventet mer seighet. Men ja, jeg likte dem. Tok en til rett etter at den første var ferdig tygget, og så en til. Men så var det stopp. Men det gikk ikke sååå lenge til jeg tok den neste altså.

De er nok ment mer for barn enn for mødre disse her, men akkurat denne gangen lot jeg ikke barna smake. Tipper at de hadde syntes det var for surt uansett – foreløpig er det bare søtt snop som slår an her i huset.

Jeg ble faktisk litt ekkel på fingrene etter hvert som jeg spiste meg nedover i posen. Og er det en ting jeg ikke liker noe særlig, er det snop som gjør at jeg blir klinete, grisete, klissete, seig, fettete eller lignende. Da trekkes det fort noen poeng på totalscoren altså.

Gjetter på ingen gjenkjøp her. Det ble for ensformig og konsentrert for meg. Men det kan godt hende jeg plukker med meg 1 eller 3 hvis de selges i løsvekt i et smågodt stativ en gang.

4 thoughts on “Sure fisker fra Brynild”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.