Potato Skins Cheddar & Bacon fra T.G.I. Friday’s

Kjøpte med meg denne lille posen med T.G.I. Fridays Potato Skins Cheddar & Bacon på Deli de Luca for noen uker siden. -Der har de alltid så mye rart, så det er spennende å titte innom med jevne mellomrom! (Har faktisk sett annonser for denne chipsen fra Smart Club også. Liker forøvrig ikke å handle på Smart Club, finner aldri det jeg skal ha der, betjeningen har aldri tid til å hjelpe, og det er slettes ikke billig! Men det er sikkert fordi jeg alltid handler med meg så mye snodig når jeg er der.)
Uansett; kombinasjonen cheddar og bacon hørtes jo helt fantastsik ut i teorien, men jeg hadde mine bange anelser før jeg åpnet posen. Fryktet noe kunstig, syntetisk og fabrikert…

Og ja, det smakte typisk utenlandsk potetgull. Sånn potetstappemasse støpt i form. Det er noe helt annet enn våre kjære, norske varianter altså.

Og, baconsmaken var tilstede, og det er mulig de hadde drysset på litt cheddarpudder, men etter å spist noen flak etter hverandre fikk jeg en ganske potetmoslignende smak i munnen. Fikk nok etter noen munnfuller egentlig. Selv om den isolert sett var god. Spiste opp alt 🙂

Foretrekker helt klart norsk chips, men synes denne posen hadde en meget handy størrelse. (Ca 50 g)
Har mine tvil hva gjenkjøp angår altså. 😮

Noen andre som har smak disse?

10 thoughts on “Potato Skins Cheddar & Bacon fra T.G.I. Friday’s”

 1. Jeg synes denne smakskombinasjonen høres helt fortreffelig ut, så til tross for den lunkne anmeldelsen din kan det godt hende den havner i handlevogna mi og jeg kommer over den.
  Ønsker deg ei super helg – og vil takke for alle de spennende innleggene du skriver. Du er desidert en av mine favorittbloggere. 🙂

 2. Jeg er helt enig med Medandreord! Både hva gjelder dette produktet og denne bloggen.
  Mannen min elsker den også, for han er som deg, helt oppslukt i å prøve nye produkter. Nå som jeg leser denne bloggen, får vi gjerne vite om artige nye ting før vi ser de i hyllene. Og så vet vi hva vi IKKE trenger å prøve, hehe.
  Dette innlegget har fått meg til å lage skikkelige loaded potatoskins, ettersom vi ikke har noen Deli i nærheten. Så da blir det potetmiddag her i heimen.

 3. Ikke testet denne, men smakskombinasjonen hørtes god ut. Vet ikke helt hvem som produserer denne chipsen, men er veldig fornøyd med Lays og Fritolay. Er mest glad i tortillachips selv, særlig Doritos <3

  Veldig bra blogg du har, genialt konsept syns jeg ^_^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.