Dagligvarebloggen

Handlemynt

Jeg handler ganske ofte mat. Oi, news flash, he-he.
Og ganske ofte når jeg kommer til butikken leter jeg febrilsk i lommeboka og lommene mine etter en 10’er for å få løst ut en handlevogn. Irriterer meg grenseløst de gangene jeg må vente i kø i kassa for å veksle. Særlig de gangene jeg har med meg begge mine små hjelpere og vi trenger 3 handlevogner, 1 stor og 2 små. Disse små vognene er jo også fastlås i en del butikker nå. Arrrgh…

Så nå ønsker jeg meg en handlemynt. Er det noen som vet om butikker som deler ut sånne? Eller andre steder som deler ut slike med reklame? Eller jobber du et sted der dere sender ut slike som give aways og har en å avse? I så fall; tips meg! 😛

Bruker dere 10’ere eller handlemynter i butikken?

Bilde lånt fra google.no

13 Responses to Handlemynt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.