Stående tannkrem fra Colgate

Bare en kjapp liten post i tilfelle noen av dere ikke er klar over denne tannkremens eksistens. Og da mener jeg ikke MaxFresh with Cooling Crystals fra Colgate i seg selv, men emballasjen.

Synes det er så flott med en slik punmpevariant, så slipper man en halvslapp tube som blir liggende og slenge på vasken.

Jeg er en ivrig forkjemper for at man alltid skal klemme nederst på tannkremtuben. Min kjære ektefelle deler imidlertid ikke min overbevisning her, og derav kommer jeg stadig til tuber med «klemt-midt-på»-avtrykk når jeg skal pusse tenner.  Og derfor er denne pumpen så genial! 😛

Dere har sikkert sett slike før. Er jo ikke akkurat noen ny oppfinnelse. Her er det et plastrør med tannkrem, og nederst er det en bunn som trekkes oppover etter hvert som man forsyner seg av tannkremen fra den smarte pumpeåpningen øverst. Det blir lite griseri på vasken og den står støtt som fjell uansett om den er full eller nesten tom. Litt dyrere enn de tradisjonelle tannkremtubene ja, men den sparer meg for litt mild irritasjon i hverdagen, og ser bedre ut på badet.

Flere som pleier å kjøpe denne?

12 thoughts on “Stående tannkrem fra Colgate”

  1. Jeg er en «klemme-midt-på-tuben» person, så her er det vel heller jeg som irriterer andre 😉 Oppvekst og jobbing i mannsdominerte yrker har vel gjort sitt! Men slike stående er jo unektelig mer praktisk!

  2. Digger disse embalasjene. En annen tannkrem (som jeg ikke husker navnet på!) har hatt dette i årevis. Superbra (men ikke greit hvis du skal ha den med i toalettmappen). 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.