Dagligvarebloggen

Retropose fra Maarud

Måtte jo bare kjøpe et eksemplar av denne!

Så først reklame for den, og tenkte at ja ja, -artig og litt nostalgisk med gammeldags pose igjen. Og bølgechips er jo godt det… Men hadde ikke trodd at pakka var så diger! Det kommer ikke så godt fram på bildet her, men dette er altså 400 gram tradisjonelt potetgull med salt smak, lyst og fint. Og akkurat som det står på posen var det perfekt til dipping!
Mange av flakene var så store at man virkelig kan spa på store mengder. 😛 Tenker at dette er skikkelig classic potetgull, og det gir meg litt god gammeldags lørdagsfølelse. Husker jo godt dette designet fra jeg var liten.

Foreløpig har jeg bare sett posen på Rema 1000, -jeg kjøpte min i Sandvika, men jeg gjetter at den kommer i andre  butikker ganske snart også. Det store høstslippet nærmer seg jo med stormskritt! (Jepp, jeg gleder meg as always!)

Noen flere som husker dette designet? Og har kjøpt posen? 😀

 

5 Responses to Retropose fra Maarud

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.