Pastasalat med kylling fra Urtehaven

Etter innlegget mitt om Pastasalat med skinke fra Urtehaven, hade jeg egentlig bestemt meg for å aldri kjøpe salat fra dem igjen. Smakte jo ingenting. Men siden jeg fikk kommentert at varianten deres med kylling skulle være bedre enn den med skinke, valgte jeg å gi den en sjanse i dag allikevel. Var bissi på jobb så jeg ikke rakk lunsj i kantina, så da jeg endelig fikk tid til å spise, svippet jeg bort på Rema for å kjøpe noe jeg kunne spise på plassen min. Valgte  Pastasalat med kylling fra Urtehaven. (Og det fikk jeg fort angre på) 🙁

Her var det 4 ingredienser: Pasta (lots of it!) marinert i en slags saus med grønt krydder, gulrotbiter, noe purre og kylling.

Kyllingbitene var ganske store og hadde pølseaktig konsistens. Isj. Synes de burde vært mindre så man fikk spredd dem bedre utover i salaten. Ellers var det til de grader pastadominans her, -ha! burde ikke ventet noe annet når det heter pastasalat. Synes marinaden rundt pastaskruene ble litt smørjete og en anelse kvalmende, særlig når jeg kom mot bunnen. Se på bunnslammet her.

Jaja, den var billig i det minste. Kostet rundt 3o kr, -man får vel det man betaler for da.

Ble ikke spesielt mett.

Aldri gjenkjøp!! 🙁

 

5 thoughts on “Pastasalat med kylling fra Urtehaven”

  1. Digger bloggen din! Så bra å få tips på varer som er verdt å prøve og som i dette innlegget , varer som man bare kan gå rett forbi i hyllen neste gang!
    Fin lørdag!

  2. Du vet at salatene bør tempereres før de spises? Kald pasta og salat har jo sjeldent vert godt! Jeg må innrømme jeg ikke deler ditt syn.. Prøv Bama sin! Da forandrer du fort syn på saken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.