Dagligvarebloggen

Bergene Melk Smørbukk fra Nidar

Mmmm, nå har høstnyhetene så smått begynt å komme i butikkene. We like! Og som vanlig er det en del nytt innenfor snop, snacks og ferdigmat. Ja ja, ikke så rart egentlig, det er liksom ikke så lett å komme med nyheter innen den sunne hverdagsmaten som f.eks kokt torsk og poteter (som vi koste oss med til middag i dag…) Så da må det nødvendigvis bli enda et innlegg med en snopevariant i hovedrollen. Huff så leit… 😉

♦ ♦ ♦

Og dette er en lekkerbisken.

Lurer nesten på om produktutvikleren hos Nidar har lest tankene mine? Eller lest et av mine tidligere innlegg? Jeg etterlyste jo en norsk sjokoladeplate med karamell inni i september i fjor. Riktignok tenkte jeg da på en Smil-sjokoladeplate, men dette er jo et mer enn verdig alternativ. (Hos oss er vi nemlig veldig glade i Cadbury Caramel, en deilig sjokoladeplate som dessverre ikke selges her til lands. -Og vi har lenge ønsket oss en norsk variant.)

Bergene Melk-platene i seg selv er jo en udiskutabel nytelse. Så den var bænkers 🙂 Smørbukk er jeg ikke glad i, -synes generelt at karameller setter seg litt for mye i tennene. -Men i mer flytende form, kombinert med sjokolade er det absolutt spisbart. Og denne sjokoladen var god. Ingen tvil.

Det er ikke så mye karamell i hver rute, nesten litt for lite. Den kunne gjerne vært bitte litt fyldigere i smaken. Hvor mye karamellsmak man kjente varierte veldig med hvordan man tygde biten faktisk. Men på denne måten er det i hvertfall ikke noe fare for at Smørbukksmaken blir for dominant.
Mannen mente den ville være enda bedre om vi hadde lagt den litt i kjøleskapet først. Kanskje vi skal gjøre det neste gang? For det blir ganske sikkert gjenkjøp her… 😛 Og så blir det spennende å se om Freia følger etter og lager en Smilplate da.
Kjøpte denne på Ica Maxi, pris kr 29,90.

Er det flere som har smakt? – Eller lot seg friste?

 

18 Responses to Bergene Melk Smørbukk fra Nidar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.