Traktor Jovial Chili fra Kims

Husker dere dette innlegget om Kims Traktor Grom paprika? Jeg likte den…

I samme slengen lanserte Kims en traktorvariant til, nemlig Jovial chili. Husker jeg fikk en kommentar på det forrige innlegget mitt fra Hild Frøya om at den ikke var noe god. Og jeg må si meg hjertens enig! Blæh. 🙁

Det er bra med slik grov, tykk og kraftig kosistens på chips, men hva er greia med alt dette pulveret de strør på? Chilipulver? Rømmepulver? Krydderpulver? -Jeg vet ikke hva. Det gjør smaken for kunstig og kvalm for meg, så sorry – ingen gjenkjøp what so ever!

Hva synes dere om denne?

 

12 thoughts on “Traktor Jovial Chili fra Kims”

 1. Har nok ikke smakt den….
  Oj så skummel den posen var når den kom hoppende;0) Stilig.
  Har enda ikke somlet meg til å prøve det der, tror jeg lastet ned noe, men det stoppet der.
  Ha ha, jeg bruker nemlig tiden min på kjøkkenet kanskje?;0) For alt tar jo litt tid, men når man elsker kjøkkenet så…;0)
  Legger ut en jordbærmousse som er super enkel, kjapp og helt fantastisk god!
  Kan anbefales:0)
  Ha en fin kveld:0)

 2. Hehe. Gubben likte heldigvis den Joviale Chilien, så han spiste likegreit opp hele posen han. Så takk til han for det, hadde det vært opp til meg hadde den nemlig havna i søppla..

 3. SV: Det skal være hvitt… Det bakgrunnsbildet er slettet og fjernet så jeg skjønner ikke hvorfor noen av dere får det opp.. Antagelig no’ cookies greier som henger litt, imorgen vil dere nok se det som jeg og Kari gjør! Uansett takk, for meg her i kommentarfeltet som wannabe-kari og takk for tilbakemeldinger.. <3

 4. Den har jeg aldri smakt, men fristet ikke veldig nå heller 😛
  Hehe.

  SV: Ja det er veldig koselig med samme etternavn 😉 Jeg gleder meg veldig til å få nytt navn nå 🙂 Fylte ut papirene i går 😀

  1. Hei på deg, og takkf or hyggelig kommentar. Innlegg kommer, det kommer. 🙂 Men akkurat nå har vi mye gjester + maler i huset, så jeg har faktisk ikke rukket. Men har smakt på den del jeg ikke har rukket å skrive om, så gi meg en ukes tid, så er jeg i gang igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.