Dagligvarebloggen

Kanelboller fra Folkets Sommerfavoritter

Har ved flere anledninger sett i øyekroken at bla Meny-butikkene nå selger poser med ferske Kanelboller.

Kanelboller i seg selv kan vel ikke kalles noen nyhet, men disse inngår i serien med Sommerfavoritter fra Norgesgruppen, og at de selges ferske i papirposer er vel nytt for akkurat disse butikkene.

Så jeg lot meg friste da. Som så mange ganger før. Huffameg…
Er så lett å kjøpe med seg noe godt når man handler på vei hjem fra jobb. Sliten og småsulten… Know the feeling? 😛

Det var 6 små boller i posen her, og de lå stablet pent og ryddig oppå hverandre. Burde tatt et bilde nedi posen, men glemte det i farten. (Hvis dere er kjempenysgjerrige får dere evt. kjøpe en pose og titte selv 🙂 ) 

Smaken var god, men bollene var dessverre ganske tørre. Kan nok ha noe å gjøre med at jeg kjøpte dem i halv fem-tiden en fredag (altså etter jobb). Hadde jeg handlet på formiddagen hadde de kanskje vært ferskere og bedre? Burde de ligget i plast for å holde på fuktigheten kanskje?
Kanlefyllet var søtt og nesten litt vel klissete. Småjentene mine syntes de var kjempegode da – og ønsket at vi skulle kjøpe flere…

Kan gjerne prøve dem igjen, men sitter vel ikke igjen med noen wow-feeling.
Fersk gjærbakst er alltid godt det, så ser ikke helt bort fra gjenkjøp av disse (en lørdag formiddag).
-Men synes egentlig hjemmebakt smaker best. Hva liker dere best?

3 Responses to Kanelboller fra Folkets Sommerfavoritter

  • Tror nok jeg vil gå for je je je hjemmelaga altså..

  • Heisann! 🙂 Jeg vil også holde en knapp på det hjemmelagede, men skulle det være et alternativ- så finnes det et forenklet produkt av Mølleren 1-2-3. Her tilsetter du bare evntuelt vann og olje med pulveret som følger med. Smaken er god og holdbarheten strekker seg langt. Du kan fryse dem og tine dem opp når du måtte ønske.De kjennes alikevel ferske ut.

  • Typisk sånne som guttene elsker, og som jeg klager over;0)
    Men er de sommerfavoritter så er de:0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.