Fredagsmiks med Smash! fra Kims

Siden jeg har smakt da andre to fredagsmiksene fra Kims tidligere (og faktisk liker den ene veldig godt), måtte jeg jo teste deres nye variant som inneholder Smash! også.

Denne posen er (dessverre) litt mindre enn de andre to, men veldig god! (Den inneholder 140 gram, mens det er 175 gram i hver av de andre.)  

Her var det jammen mange smaker for min gane.  Og ikke minst konsistenser. Liker ikke snacks som blir for porøst, det må være litt innhold og tyggemotstand. Og det var det her. Foruten Smash!, inneholder posen Bølgeknas, Knasestenger, Krusechips, Sprø muffer og Maisitos. Bra variasjon med andre ord. Alt smaker salt og godt, det var bra med fyldig smak. Noen biter er  litt mer søtlig enn det andre, men definitivt salt som gjennomgangssmak ja. Derfor var det veldig godt med Smash!-innslaget som en fin motvekt til alt det salte. Man savner jo alltid sjokolade når man spiser potetgull,sant? Men her får man alt i en og samme pose.

En fin pakkeløsning fra Kims. Jippiii 😛 Ha!, jeg må være en hver selgers drøm. Jeg faller for alle salgsargumenter, sloguns og triks. Skulle faktisk ønske det var 7-8 Smashbiter til i posen. Da hadde blitt helt optimalt!

Siden jeg er såpass begeistret for Smash! blir det ganske sikkert gjenkjøp av denne.
Anyone else? 😛

Pris kr 29,90 på Meny

9 thoughts on “Fredagsmiks med Smash! fra Kims”

  1. SV: Ja alle sier det. Har gitt beskjed også til pappa 😉 Hehehehe… Jeg kommer nok til å gråte, og jeg synes ikke det er ødeleggende.. Det er jo bare fordi man er rørt.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.