Grillchips fra Maarud

Jepp, da har jeg sett det med egne øyne. Favoritten er tilbake i butikkhyllene til Rema. Hurraaaaa!
Tommel opp for Maarud!

Bilde tatt på Rema 1000

Siden jeg har skrevet innlegg om hvordan dette smaker to ganger før, skal jeg spare dere for detaljer – ta evt en titt på innlegget jeg skrev i fjor, eller det jeg skrev om Grillchipsen fra Estrella for noen dager siden.

Like god som i fjor, så det blir drøssevis av gjenkjøp! 😛
-Og tusen takk til dere som tipset meg om at det var tilbake i butikkhyllene!

Pris: Kr 19,50 på Rema 1000.

4 thoughts on “Grillchips fra Maarud”

  1. Snubla over denne og en ny variant fra Sørlandschips på påskehandelen idag.. må nok innrømme Sørlandschipsen var posen som ble med hjem. Stor, blå pose som det sto GOD SOMMER! på.. med potetgull med smak av salt og friske urter. Hørtes snadder ut 🙂 Du får se etter den og teste, kanskje? 😀

    1. He-he, har faktisk testa den Sørlandschipsen allerede og ble ikke overbevist. For mye dill etter min smak. Men posen var livlig. Innlegg kommer i løpet av påsken 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.