Wrigley’s Spearmint

Som nevnt tidligere, er jeg ingen tyggisperson. Tar bare en innimellom, og da en liten sukkerfri variant for f.eks å få bort løksmak i munnen etter lunsj eller lignende.  Men da Eva kom med denne Slim pack’en med Wrigley’s Spearmint på jobben i dag, ble jeg faktisk litt begeistret.

Den smakte god gammeldags, frisk tyggis. -Slik jeg husket tyggisen smakte da jeg var tenåring. Og hva var det som gjorde at den skilte seg ut? Jo selvfølgelig: sukkeret!
Er så vant til disse sukkerfrie variantene som blir til harde små knorter etter en liten stund, at denne opplevdes veldig smaksrik og saftig. Den ga en frisk ånde-følelse, og den holdt på fuktigheten og konsistensen ganske så lenge. Og så var fargen veldig kul. 😉

 

Hmm, tror kanskje jeg kommer til å kjøpe ei pakke av denne selv jeg. Sånn innimellom gjør det vel ingenting å velge en variant med sukker? Eller hur?

6 thoughts on “Wrigley’s Spearmint”

  1. Jeg er heller ingen tyggis person. Jeg blir rett og slett litt sliten av å tygge, og er som regel ikke så begsitret over smaken. Men denne tyggisen har jeg blitt helt avhengig av å ha i vesken min. Lett å tygge og virkelig fresh smak. Sweet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.