Påskefavoritter fra Nidar

Kjøpte en pose Påskefavoritter fra Nidar på lørdag. Synes egentlig ikke den virket så spennende, og det var bare old news oppi, men siden posen var så fin, og vi skulle ha gjester i dag, tenkte jeg å gi den en sjanse.

Posen inneholdt:
♦ Hobby 
♦ Påskemarsipan
♦ Toffee
♦ Påskefigurer i ren sjokolade
♦ Plommen i egget

Min kjære mann var veldig begeistret, innholdet traff bra i fht hans smak. Personlig synes jeg nok Julefavorittene til Nidar er mye bedre altså.

Det som var positivt, var at selv om posen inneholdt Hobby, smakte ikke alle de andre sjokoaldebitene Hobby. Det synes jeg nemlig er litt tilfelle i den blå posen med favoritter som inneholder Hobby. Ikke at det gjør meg noe, for Hobby er en sjokolade jeg rett som det er kjøper, men for de som ikke har denne som en favoritt, kan det sikkert være litt irriterende.

Tror ikke jeg kommer til å kjøpe disse påskefavorittene igjen, selv om sjokoladen i seg selv var veldig god. Den lekre posen blender meg ikke flere ganger.
Ja ja, nå har gjestene reist og det ligger bare to små marsipanfigurer igjen i skåla. -Så noe stemte i hvertfall. 🙂  Noen andre som kommer til å kjøpe den?

 
Lillemor på 5 synes jeg brukte alt for lang tid på å ta bilder av sjokoladen 🙂

4 thoughts on “Påskefavoritter fra Nidar”

  1. Ha ha, guttene himler av og til oppgitt når jeg tar den ferdige tallerken min og løper i lyset for ta bilde;0)
    De gule marsipanfigurene blir ALLTID liggende igjen, og så blir de harde og ikke gode….. Bedre med marsipan i egen pakke.
    (men posen VAR fin)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.