Pai med Mozzarella & Tomat fra Stabburet

Her kommer et nytt pai-innlegg. For en drøy måned siden kom nemlig Stabburet med en ny variant i sin rekke av små, frosne paier: Mozzarella & Tomat
Jada, mener fremdeles at hjemmelaget pai er best, men i vår travle og til tider tidsklemmepregede hverdag, får vi ikke alltid tid til å lage all mat the old fashion way. I hvertfall ikke  her i huset. -Selv om vi selvfølgelig gjerne skulle ønsket det. Det er heller ikke alltid alle rekker å spise middag samtidig, så da er det helt OK å ha noen slike dypfryste hurtigløsninger tilgjengelig.

Jeg liker disse paiene jeg, og var selvsagt spent på den nye varianten. Denne har visst nytt paiskall bakt med havre og olivenolje… Ja, smakte bra det.

Det som skiller denne paien litt fra de andre, er at det ligger en kladd med noe orange, krem-puréaktig oppå toppen. Lurte fælt på hva dette var til å begynne med, men etter en kjapp smak + en titt på innholdsdeklarasjonen, fant jeg ut at det måtte være tomatpesto. Den smakte veldig soltørket tomat,  -på en god måte.  

Frossen og ferdigstekt pai

 Resten av paifyllet var en tanke møljete i konsistensen. (Akkurat som varianten med Kylling & Grillede grønnsaker). Er ikke sikker på om jeg blir så glad av rotete mat, selv om det var godt. Det inneholdt bra med smaksrike tomatbiter, – mmm liker varm tomat, og jeg tror også jeg kunne se noen hvite mozzarellabiter rundt omkring i eggestanden. Og så var det masse god, grønn spinat. Føler meg alltid ekstra flink når jeg spiser det av en eller annen grunn.

Synes disse smakene passet fint sammen, og det var godt å dyppe bitene litt i kladden med tomatpesto. Totalt sett var den slett ikke dum. Savnet imidlertid litt kjøtt her jeg da. Følte meg egentlig litt kjøttsulten da jeg var ferdig, -selv om jeg var god og mett. Noen som skjønner hva jeg mener?

Den var god, men stiller meg tvilende til noe gjenkjøpslovnad. Favoritten er fortsatt den med Bacon & Brokkolifyll, så jeg går nok for den igjen neste gang. 🙂

 

8 thoughts on “Pai med Mozzarella & Tomat fra Stabburet”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.