Mini eggs fra Cadbury

Første ordentlige innlegg om et påskeprodukt blir om Mini eggs fra Cadbury.

Mmm, disse må jeg ha til påske hvert år. Har kjøpt mine i England, men de pleier å være til salgs i Norge også rundt påsketider. Dog bare utvalgte steder. Husker i hvertfall å ha kjøpt dem både hos Narvesen og på Ultra. Ofte kommer de da i små rør, og ikke i slike poser som jeg nå har kjøpt.

Dette er altså små egg av sjokolade, med et lite skall (sikkert laget av bare sukker) rundt. Milk chocolate delights, sier produsenten.

De kommer i litt forskjellige farger, noen med litt flekker på, nesten så man skulle tro det var autentiske fugle-egg. Neida. 😀 Mmm, god smak og helt perfekt størrelse. Liker smaken på det crispy skallet også.

Som Cadbury selv sier,  så er sjokoladen ganske yummy, bare smak og kjenn.
Cadbury ble forøvrig en del av kraft Foods for et år siden, så kanskje vi etter hvert kan håpe på flere av de gode sjokoladevariantene deres i Norge?

Flere som liker Cadburysnop?

6 thoughts on “Mini eggs fra Cadbury”

  1. Ååååh…. Jeg var utplassert i Liverpool en måneds tid for to år siden, og foelsket meg fullstendig i Cadbury sine Creme Eggs!

  2. Ja, dette så godt ut, må få en smaksprøve på fredag. Jeg er veldig glad i marsipaneggene til Anton Berg som pleier å komme før jul og påske. Det er mine favoritter 🙂

    1. Smaksprøve skal bli. Har fortsatt igjen noen poser, og skal passe på å ikke spise opp alle før du kommer. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.