MAX Nacho cheese fra Polly

På tide med et innlegg om MAX Nacho cheese fra Polly  (Kims).
Spottet disse i en tilbudsavis fra Ica. Synes kombinasjonen virket lovende, så da var det bare å legge handleturen dit denne gangen. Dette er i følge Polly knasende sprø nøtter med ekstra mye smak. Vi får se da…
Selv er jeg er ingen nøtteperson. Velger heller andre ting når jeg skal kose meg. Kjøpte derfor disse like mye for at min kjære mann skulle få smake. (Han må rett som det er teste nyheter som jeg drasser med hjem til ham.)

 

Liker slike praktiske åpne/lukke-poser.  Ja takk til alt som gjør ting lettvindt for forbrukeren!

Disse  var veldig orange og det luktet skikkelig ostepop fra posen. 🙂
Skallet har akkurat samme konsistens som på chillinøtter, men det smaker faktisk ganske ostepop med en gang. I tillegg kjenner man en liten chillitwist, altså nachosmaken oppe i munnen og litt framme i nesa når man puster ut. Synes de var gode jeg.
Smaksrike ja, men ikke veldig sterke. De genererte mye brusdrikking, så det gikk hardt utover Pepsi Max-flaska i kveld, he-he. (Nei, det er ikke godt med vann til nøtter…)

Tror faktisk jeg likte dem bedre enn min mann. (Han syntes ikke de var særegne nok  til at han kommer til å kjøpe dem igjen, og velger nok heller vanlige chillinøtter så han ikke får sånt ostepop-pulver på fingrene.)

Siden jeg ikke spiser så mye nøtter er jeg veldig usikker på om jeg kjøper dem igjen selv også. Spiste over halve posen nå i kveld riktignok, men tror nok kanskje jeg velger en pose Cheez doodles neste gang altså… eller…?
Noen andre som har prøvd disse?

 

8 thoughts on “MAX Nacho cheese fra Polly”

  1. Øøøøøøh ostepop-nøtter??? Greit, mulig jeg skal rulle inn, jeg har spiste både med løksmak og kaffesmak (shangainøtter fra maarud, og kaffenøtter fra… tyrkersjappa.. man får også kyllingnøtter der.)

    Litt for mye uggne e-stoffer i disse her til at jeg vil prøve, og ostepop grøsser jeg av uansett. Holder meg til kaffenøtter da altså!! 😉 (er innlegg hos meg av dem, så klart, søk i boksen)

  2. SV Hehehe. Ja selv om jeg kanskje ikke akkurat ville ha draget på han 😛
    Det var faktisk ikke så ille i går. Jeg så for meg grusomme scener etter å ha sett intervju med diverse tilskuere på nyhetene, men sånn er det ikke der oppe nå 🙂 Anbefales 😀 Mange små barn der oppe også <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.