God Morgon Appelsin fra Arla

Jeg handlet på Ultra i går og fikk smaksprøve på denne nye juicen fra Arla. God Morgon Appelsin.

Demonstrasjonsdamen var hyggelig, og jeg var litt tørst der og da, så jeg lot meg rive med i øyeblikket og kjøpte en kartong. -Og for en kartong! Den inneholder 1, 75 liter, og gir meg klare assosiasjoner til toliterne med helmelk vi pleide å ha hjemme da jeg var liten. Flere som er født på 70-tallet som husker dem? 🙂

Dette er en juice fra konsentrat, så den vil nok aldri få toppscore hos meg. Men jeg synes allikevel den var okay. Den smaker veldig rent, og liksom litt bløtt, og jeg liker fargen. Det kommer kanskje ikke så godt fram på bildene her, men den er en nyanse gulere enn mange andre juicer. Noen av de mer orange typene synes jeg kan ha en tendens til å virke litt grå. Denne var frisk og mild, og som andre juicer fra konsentrat ganske tyntflytende. Den hadde ganske små biter av fruktkjøtt, men den kommer også i en variant uten, for de som liker den best. Fikk liksom litt følelsen av noe sommerlig.  Og det var absolutt ingen besk ettersmak!

Synes faktisk ikke prisen var så ille, betalte 31, 50 for denne store kartongen.

Selv sier produsenten: «God Morgon® juicer presses alltid av nøye utvalgte frukter og inneholder aldri tilsatt sukker
Ha-ha, må alltid smile litt når jeg leser sånt. Det er så mange fabrikanter som hevder at de lager produktene sine av nøye utvalgte f.eks appelsiner. Hmm, skulle likt å se bilde av denne appelsinutvelgeren på jobb en dag… Ganske komisk
. 😀

Tja, skal vi konkludere med at denne kvalifiserer til gjenkjøp?

4 thoughts on “God Morgon Appelsin fra Arla”

  1. Hehe, nøye utvalgt begynner å bli litt vannet ut.

    Kjøpte en mindre kartong med denne her og blodappelsin i sverige, så da jeg så samme type kartonger i Norge håpte jeg jo på blodappelsin her og, men ikke sett enda. Ica har i hvert fall disse, Meny også. Kjøpte meg derfor en stor appelsin fordi jeg syntes det var en god pris og masse juice jeg forventet var god også.

    Jeg syntes i hvert fall den var passe søt, frisk og absolutt en annen farge når du sier det!!

    1. Oi, blodappelsin hørtes godt ut. Får håpe det kommer! Skal se å få tatt meg en Sverigetur snart og titte etter den. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.