Gaardspotetgull med Havsalt fra Maarud

Se hva jeg har smakt! Den knasende ferske chipsnyheten fra Maarud! De har kommet med en ny serie potetgull med 3 smaksvarianter laget på gamlemåten. Og jeg har smakt varianten med Havsalt.

Dette er potetskiver med skall og gir den samme følelsen som den vanlige, salte Sørlandschipsvarianten. Samme konsistens. De minner faktisk veldig om Chipsen fra Familien Stang som Maarud hadde for en 8-10 år siden. Noen som husker dem? I brune “papir”-poser med bilde av et gårdshus på forsiden. De forsvant visst plutselig gitt. Men chipsen gjør altså sitt comeback nå, i nostalgiske retroposer med den gamle Maarudlooken på logoen.

Chipsen er stekt i peanøttolje og det smakte godt av både flakene og oljen. -For det var ganske fett og man merket oljen. Fikk ganske glinsende fingre ja. Selv om de var gode var de ikke revolusjonerende på noen måte. Uten at det er negativt. Noen av flakene smakte kanskje nesten litt for salt, men de var absolutt gode. Ble litt tørr i munnen kjente jeg, men da fikk jeg jo bare en unnskyldning  for å drikke litt brus på en torsdag. Vann til potetgull er vel litt feigt, eller hur? 😉

Kan godt hende det blir gjenkjøp av denne,  og jeg gelder meg til å prøve de andre to smakene også.

I tilfelle noen fikk lyst til å prøve kan jeg jo opplyse om disse posene foreløpig bare er i salg hos Deli de Luca, men de kommer vel i dagligvarebutikkene også om ikke så lenge 🙂

Noen andre som har smakt?

13 thoughts on “Gaardspotetgull med Havsalt fra Maarud”

  1. Da kan det være de kommer der 1. mai 😉 Er enda en sånn slipp-dato. Er ikke mye som kommer 1. mai, men stort sett iskremer og slikt tror jeg…

    De virket jo esktremt fristende, men sørlandschipsen fyller jo dette markedet? Hmm…

    1. Jepp det pleier å komme litt 1. mai og 1. september i tillegg til hovedvinduet i februar.
      Ja, enige med deg i at Sørlandschips allerede dekker dette behovet hos folk, så blir spennende å se om det varer eller ikke. Synes nok Sørlandschipsen smaker hakket bedre altså 🙂 Men gleder meg til å smake varianten med biff og løk.

  2. Siden jeg ikke er noen chips elsker blir det vel neppe noe kjøp av disse.
    sv: Ja, ertene tar man utav, sparer de i skuffen til neste gang, eller kaster de. (jeg har problemer med å kaste, spaaaare;0))
    Ha en strålende fredag:0)

    1. Er flere som sliter med å kaste gitt (trenger snart større hus, he-he) Hurra for fine oppbevaringsbokser fra Ikea! God fredag til deg også!

  3. Mmmm… disse skal jeg smake! Hørtes godt ut med peanøttolje og glinsende fingre. Det er jo selve sjarmen med potetgull:-)

    Tror jeg satser på biff og løk i helga!

    1. He-he, ja du har så rett så rett. Får heller ta en håndvask etterpå!
      Blir spennende å høre hvordan Biff og løk smaker da – avlegg rapport på mandag du 🙂

  4. Jeg er for alt som minner om Sørlandschips! (Og du, du som er Consuming og greier…. Hvorfor i all verden har du ikke skrevet om Guds nyeste gave til mennesket, Dream Lakris Yoghurtis??! Du MÅ nemlig få folk til å kjøpe den slik at jeg slipper å ta livet mitt når den blir tatt ut av produksjon grunnet for lave salgstall… (Og tro meg, jeg gjør mitt for det motsatte altså! (Les: Fem bokser den siste uken…..))

    1. Fem bokser???? Da holder du jo produksjonen fint oppe nesten på egenhånd, he-he. Har faktisk ikke smakt den enda, men gjør det gjerne i helgen! 🙂

  5. Synes dette så veldig godt ut, elsker salt chips, kanskje jeg skal prøve denne + en pose påskegodt i kveld 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.