Baby leaf mix fra Bama

Så plutselig at Bama har kommet med mange nye salatposer. Interessant. 😀
Jada jada, jeg synes selvfølgelig at salat man lager selv fra bunnen smaker noen hakk bedre enn disse ferdige posene, men innimellom er det såå raskt og greit  å velge noe som er klart. Eller bruke det som basis, og sprite opp med noen egne ingredienser i tillegg.

Vi har nå prøvd posen som heter Baby Leaf mix, og oppi den var det både ruccula, babyspinat, red rhubarb, tatsoi mm. Jeg skulle egentlig bare ha en pose ruccula, men tenkte jeg måtte prøve denne i steden.
Fint med variasjon i kvardagen.

Selv sier Bama at Baby Leaf …er en samlebetegnelse på små, delikate Bladsalater, som er høstet tidlig. Fellestrekkene er god sødme og aromatisk smak.

Synes de ga god smak i salaten vår jeg, og kommer definitivt til å kjøpe denne posen igjen.
(Og ingen salat er komplett uten mozzarellakulene mine – les gjerne mer om dem her. )

 

Så forresten at det var kommet en del andre nye posevarianter i butikkhylla også. Se på disse – som jeg snek meg til å ta bilder av i butikken…

Delikatessegulrot, litt større enn disse små babygulrøttene man kan kjøpe i ferdige knaskeposer
Wok mix
Brokkoli, blomkål og gulrot i oppdelte buketter og skiver
Bare brokkoli til vesntre og blanding av brokkoli og blomkål til høyre
Råkost av gulrot og hodekål (tror ikke jeg kommer til å kjøpe denne)

 

Hvis man er heldig og kommer til butikken samme dag de har fått inn disse posene, kan de jo smake riktig så friskt og aromatisk. Men er det kort holdbarhetstid igjen kjøper jeg noe annet. Vissen mat er ikke akkurat veldig appetittlig.

Var det noe som fristet?
-Bare innrøm det, du bruker helt sikkert posesalat innimellom du også… 😉

6 thoughts on “Baby leaf mix fra Bama”

  1. Posesalat er fint det 😉 Er kun jeg som spsier salat, så her i huset er det faktisk mer økonomisk å kjøpe en stor pose, ha salat i 2-3 dager, og så er det tomt, og ikke et svært hode + masse annet. Gjerne flere salattyper per pose også, det kjøper jeg jo i hvert fall ikke selv! Har alltid X antall poser grønnsaker i frysen da, der ligger de fint ei stund… så dette vet jeg ikke om jeg slår til på.

    Halv pris pga dato og posen ser fin ut? Joda, blir mye god middag utav slik mat, om man ikke vet hva man har lyst på.

  2. Baby Leaf mixen var knall god! 😀 Lager ett innlegg om den selv på bloggen min nå, så skulle google posen fant jeg denne bloggen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.