Pizza prosciutto fra Fersk & Ferdig

Mmmm, jeg setter pris på en god pizza! 
Og i  forrige uke dristet jeg meg til å smake på en av de nye ferske variantene som har dukket opp. Og valget mitt da jeg sto på
Meny falt på Pizza prosciutto fra Fersk & Ferdig. (Fant dessverre ikke noe nettside. Anyone?)

Dette er  en ganske liten pizza, så den holder nok ikke til en hel familie, men så var jeg faktisk så heldig å ha mulighet til å spise hel selv -hvis jeg orket.

Den har fyll av av mozzzarella, spekeskinke og parmesan – en lovende kombinasjon. Renslig emballasje, og greie instruksjoner hadde den også.


Da jeg så den i rå tilstand var jeg litt skeptisk til ostemengden, men etter steking viste den seg å være en ganske perfekt. Det jeg også fryktet var at det skulle danne seg en lite delikat fettdam oppå mozzarellaskivene, for det synes jeg veldig ofte det blir, men min frykt var overflødig. Puh. Denne pizzaen likte jeg nemlig veldig godt.

På områdene utenfor skinkeskivene var den veldig snill og mild i smaken. Når man fikk litt skinke på en bit, var den mer aromatisk og kjentes adskillig saltere. Ikke så rart. Tomatsausen hadde også god smak; minnet bitte litt om soltørkede tomater.  Tenkte faktisk umiddelbart at det hadde vært veldig godt med litt ruccula og noen pinjekjerner oppå! Mmm, må prøves neste gang. Sikle, sikle.

Bunnen var også ganske god. Ikke for tynn og kjeksaktig, men heller ikke noe deep pan variant. Og kanskje det aller viktigste; den var ikke seig slik enkelte andre ferske ferdigpizzaer kan slite med. 

Det som kanskje var litt negativt her, var de litt for store remsene med fett på spekeskinka. Jeg klipte bort det meste med saks før jeg stekte den. Men det kan jo hende at andre forbrukere er mer glad i hvitt spekeskinkefett enn meg?

Tror absolutt det kan bli gjenkjøp av denne.  Skal man først kjøpe ferdig pizza i butikken i steden for å bake selv, foretrekker jeg ofte  en fersk variant fremfor frossen. Fersk & ferdig har også lansert en pizza med dobbel pepperoni. Den får jeg teste neste gang. 🙂

PS. Husk forresten at dere kan følge meg på Bloglovin’  🙂

 bloglovin

-Og på Blogglisten (hvis du er på facebook).

 

8 thoughts on “Pizza prosciutto fra Fersk & Ferdig”

  1. Fristende! Ser ut som samme type de solgte på Bunnpris da jeg så vidt jobba der.. og de har jo bl a First Price som jo Meny også har. Og ingen av de produktseriene, som f eks FP har gode hjemmesider. Teit.

    Den så fristende ut i hvert fall!!

  2. Har aldri vært inne på bloggen din før, og må si at jeg liker den veldig mye! Har ikke sett en liknende blogg før, så du har nå fått deg en ny fast leser! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.